هنوز نتونستم باهاش ارتباط بگیرم هر روززززز ما داریم امتحان میدیم و کلی تکلیف مینویسیم
هرکاری میکنم به همش نمیرسم همیشه یکیش میمونه و منفی میگیرم نمیدونم چیکار کنم 💔😐
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
راهنمایی خیلی تقلب میکردیم ولی مهم اون مفهوم ست سر امتحان نهایی دیگه کسی جرعت تقلب نداره😂💔
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
راهنمایی خیلی تقلب میکردیم ولی مهم اون مفهوم ست سر امتحان نهایی دیگه کسی جرعت تقلب نداره😂💔
هیییییی🤧🤧🤧
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺
سلام درکت میکنم منم اولش اینطوری بودم به پیشرویت نگاه کن و علتش رو پیدا کن مثلا آیا بعد مدرسه زیاد م ...
سلام عزیزم ممنونم ازت 🫂
چاره ای نیست یا باید لایف استایلت رو متناسب بکنی از تفریحاتت بزنی گوشیت رو کنار بذاری یا صبر کنی که ...
یعنی روز و شب دارم میگم غلط کردم اومدم این مدرسه زیادی سخت گیرن رشته تجربی هم هست دیگه هیچی 😐💔
ظهر ها کم بخوب و گوشی از خودت دور کنی به همه چی میرسی ، حتی انقدر وقت پیدا میکنی که میتونی درس جدید ...
شماهم دبیرستانو اینطوری خوندید ؟
اشکال نداره همونطور که گفتم عادت میکنی درس خوندن باید بخشی از روزمره ت بشه کم کم بدون اینکه خسته و ا ...
بله درسته مرسی عزیزم 🌹🎀