2777
2789
عنوان

حس شیشم توروخدا بیا برات حمد میخونم🥲🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست
نههه الان خیانت نمیکنه

مرسی عزیزم وقت گذاشتی🥲❤️انقد حالم بده انقد تو فشارم فقط دنبال یکیم حسش درست باشه💔

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🗿سینا چی بگهشخصیتت یذره مذهبی ای و مهربونی و ی کوچولو خجالتیروانشناسیو ارههعههه😂

حسشو اگر دوسم داره🤣میگه یا نه و شخصیتش؟چی از مهاجرتم حس میکنی؟

درسته همش 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

واقعا گلم حست قویه?35 سالمه ۴ ساله جدا شدمخواستگار جدیدم تا حالا ازدواج نکرده،ولی دلم کامل نیستاخرش ...

نمیدونمم متوسطه

برا خیلیا حدس زدم اکثرا زیاد درست در اومده

حس میکنم اخرش با همین ازدواج میکنی... اگه با این هم نشه با   یکی دیگه بعد این میشه

پشیمون میشه میاد ولی قبولش نکن ب نفع خودته سیسی

🥲🥲🥲 

ممنونممم عزیزجانممم لطف کردی 💚💚💚🫂🩵

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نمیدونمم متوسطهبرا خیلیا حدس زدم اکثرا زیاد درست در اومدهحس میکنم اخرش با همین ازدواج میکنی... اگه ب ...

سلام شما حستون خوبه؟

میشه به منم بگید اون شغلی که تصمیم دارم راش بندازم میگیره یا نه برم سمتش یانه

داش دوست داره دیگه من چی بگم🗿💔شخصیتشو نمیدانم ولی خونگرمهمهاجرت هم میکنی

خب حداقل بگو چندسال دیگه میگم چه تایمی بهم حسشو میگه الا تو رابطه نیستیم خو؟

😂😂خیلی خوبی 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

2790
2778
2791
2779
2792