2777
2789

سطح صفر چندسال زمان لازمه تا مدرک بگیرم؟

و اینکه ممکنه کتابی معرفی کنید که لغات زبان کامپیوتر رو داشته باشه؟

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دورشو رفتم دیدم 

۳ماهه کلاسم تموم شد

۳ماهم خودم خونه خوندم و تمرین کردم رفتم مدرک گرفتم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دختر من رفت ۹ ماه طول کشید تا مدرکشو بگیره

چند روز در هفته میرفت؟ مدرکش کارایی داره واقعا مهارت بدردبخوریه؟

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

من دورشو رفتم دیدم ۳ماهه کلاسم تموم شد۳ماهم خودم خونه خوندم و تمرین کردم رفتم مدرک گرفتم

عزیزم بنظرت مهارت بدردبخوریه؟

هرروز میرفتین‌؟

چند روز در هفته میرفت؟ مدرکش کارایی داره واقعا مهارت بدردبخوریه؟

یک روز در هفته فعلا کوچیکه به کارش نمیاد ولی میتونه با کامپیوتر کار کنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

مهم نیستتمرین زیاد انجام بده

ممنون عزیزم

میخوام کنکور تجربی هم بدم نمیخوام خیلی وقت گیر باشه 

درحد هفته ای ۸ ساعت میتونم وقت بزارم

یک روز در هفته فعلا کوچیکه به کارش نمیاد ولی میتونه با کامپیوتر کار کنه

مرسی عزیزم موفق باشه گل دخترت❤️

عزیزم بنظرت مهارت بدردبخوریه؟هرروز میرفتین‌؟

بله صد در صد

ببین گلم من در حد روشن خاموش بلد بودم واقعا

رفتم ی لب تاب گرفتم و رفتم کلاس

کلاسم نیمه خصوصی و ازاد بود اون موقع ۳تومن هزینه کردم

ولی خیلی راضیم خیلی از کارای لب تاب رو خودم انجام میدم شما اگه بخوای هر شغلیم استخدام بشی باید کامپیوتر بلد باشی

من هفته ای ۲روز میرفتم یک ساعت بود هر جلسه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بله صد در صدببین گلم من در حد روشن خاموش بلد بودم واقعارفتم ی لب تاب گرفتم و رفتم کلاسکلاسم نیمه خصو ...

مرسی عزیزم❤️

مرسی عزیزم موفق باشه گل دخترت❤️

ممنون عزیزم همچنین شما هم موفق باشید😘😘

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍