2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر معاون مدرسه😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 35 پست
الان رلیم موضوع رو به خانوادش گفته منو معرفی کرده اونا هم میگن خانواده ها آشنا بشن بعد بریم خاستگاری ...

تا نیومده خاستگاری هیچ کاری نکن اعتماد نکن بزار آشنا بشین کامل دیگه اشکارا

💛🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا نیومده خاستگاری هیچ کاری نکن اعتماد نکن بزار آشنا بشین کامل دیگه اشکارا

دوساله باهمیم میشناسمش هی میگه بیام من میگم هنوز زوده 

یجورایی از زندگی متاهلی و وارد خانواده شوهر شدن میترسم میگم صبر کن 

زیدم می‌گوید مادرم ترسناک نیست نترسراهکاری ندارد

پس مبارک باشد.به دیدار یار برو

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
به روی چشم

روشن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بعضیاشون اره نچسبن مخصوصا مال دبیرستانولی این معاون ابتدایی هاست مهربونه با بچه ها

اتفاقا ادای مهربونا رو در میارن البته گناه بقیه معاونا رو نمیشورما ولی تجربه ی تلخی ازشون دارم تهمت میزنن