2777
2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصولا مینویسن نوعشو. حالا به هر حال وقتی رفتی متوجه میشی😆. فقط بعضی جاها برا سونو واژینال یکم دیر ن ...

من نوبتمو گرفتم واسه فردا ..حالا رفتم دندونپزشک به من گفته که دندون خراب دارم وباید درست بشه نوبتمم ۲۶امه ....میگم اگه جواب سونو رو بده،چه مدت بعد میشع باردار شد چون بلافاصله که نمیتونم باید دندونمو درست کنم

من نوبتمو گرفتم واسه فردا ..حالا رفتم دندونپزشک به من گفته که دندون خراب دارم وباید درست بشه نوبتمم ...

بنظر من زیاد حساس نباش اخه یه احتمال داره توی ماه اول اقدام باردار بشی یه احتمالم داره که چند ماه طول بکشه. من به شخصه مثل شما میخواستم اول همه ازمایشاتو و سونو و اینا بدم بعد اقدام کنم. همین کارم کردم. الان 7 ماهه تو اقدامم.☺. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
بنظر من زیاد حساس نباش اخه یه احتمال داره توی ماه اول اقدام باردار بشی یه احتمالم داره که چند ماه طو ...

منظورم اینه که اول دندونمو درست کنم و سونومو انجام بدم یا ربطی نداره ؟میخوام اینو بدونم که سونو انجام دادم از ماه بعدباید اقدام کنم ؟؟؟

منظورم اینه که اول دندونمو درست کنم و سونومو انجام بدم یا ربطی نداره ؟میخوام اینو بدونم که سونو انجا ...

عزیزم سونو به دندون ربطی نداره. کلا قبل از اقدام دندون هارو درست میکنن که بعدا تو بارداری به خاطر اشعه و... مشکلی پیش نیاد. بنظر من شما سونو رو بده ک مطمءن بشی تخمدان ها و رحم در چه وضعیه. بازم دوستان دیگه شاید بهتر بتونن راهنماییت کنن. 

شما قبل از سونو هم میتونی اقدام کنی اگه تا حالا مشکل خاصی نداشتی. اگه خیلی حساسی جواب سونو رو به دکترت نشون بده و مطمئن شو بعد شروع کن به اقدام.