2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

من. دیگه باهات قهرم. 

دیگ منم نبین. 

بهمم فک نکن... 

منحرفم فک نکن... 

فکرت خرابه. درستش کن 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

خو باشه الان میرم میگم بهش😂🤌🏼

همبنجا بگو... تا منم ببینم چی میگی. پشت سرم حرف نزن.. 

چون بد میبینی 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

منکه دس ننداختمت😐

۴۳ سالمه ک باشه.. حداقل حرمت همین سنو نگه دار. 

بخدا همین الان از بیمارستان دارم میرم خونه

۴۳ سالمه ک باشه.. حداقل حرمت همین سنو نگه دار. بخدا همین الان از بیمارستان دارم میرم خونه

گف رفیق گفتم 43 سالشه حرف بدی نزدم😐

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

همبنجا بگو... تا منم ببینم چی میگی. پشت سرم حرف نزن.. چون بد میبینی

گفتم قبلا فیک در اومده بود حواست باشه🗿

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

گفتم قبلا فیک در اومده بود حواست باشه🗿

کاش همه فیکا مث من باشن

کل سایت فیکن..فقط  من اینجا  فشار اوردم بهتون.

یه فیک انداختی تو ذهنت...ول کن نیستی

گفتی برو بمیر..و رفتم بمیرم...جان هر کی دوس داری  منو انقد اذیت نکن

دختری ک پدرش از سه طبقع هولش بده..با بچه مرده تو شکمش...هیچوقت فیک نبود و نیست ـهیچوقتم نخواهد بود. ...