2777
2789
میگن حجاب ازاد شده حجاب بانا نیستن میخوام بدونم راسته!؟؟

من یادم نمیاد کلا تو مترو اصفهان حجاب بان باشه!

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا نیس 🙄🙄تو شیراز هر ایستگاه ۴تا حجاب بان هست

نه واقعا ندیدم

۴ سال دانشجو بودم میرفتم میومدم کسی ندیدم

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من ۵ تومن میگیرم همه کار میکنم باهاش مگه چیکار میکنی

من کار خاصی نمیکنم واقعا هم ادم ولخرجی نیستم اما خب این یکی دوماه چیز میز زیاد داشتم بخرم 

الان هم دارم یه مقدار پول ولی یه چیز گنده میخوام اونو بخرم صفر میشم سر همون میگم

پولی ک میده کامل برای خودشه؟؟ من حدود نزدیک ۷ میگیرم و خب میانگین ۹ تومن هرماه ثابت خرجمه

من خودمم😂🤦🏼‍♀️

هزینه هام با خودمه جز کلاس موسیقی یا بعضی اوقات پول لباس هم میگیرم

فکر کنم منم باید برسونم به ۷😂🤦🏼‍♀️

من خودمم😂🤦🏼‍♀️هزینه هام با خودمه جز کلاس موسیقی یا بعضی اوقات پول لباس هم میگیرمفکر کنم منم باید ...

تو این گرونی دلار آره 

باشگاه لباس ناخن آرایشگاه کافه 

البته من پس انداز هم دارما🙊

تو این گرونی دلار آره باشگاه لباس ناخن آرایشگاه کافه البته من پس انداز هم دارما🙊

دقیقا

ناخن که نمیکارم کافه هم دوست پسرم میده ولی واقعا هزینه هاه  بالاست

منم پس انداز دارم اکثرا مگر مثل این چند وقت خیلی وسیله پسیله زیاد بخوام