2777
2789
عنوان

نگار عشق ابدی👎

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 37 پست
چقدر ساده ای تو😂

نمیدونم والا شاید واقعا من سادم😂

ولی واقعا تو خود شو هم از این دختر بدم اومد از کاراش و برام جالبه چطور ظاهر و ادای خوب میتونه ذات طرفو بپوشونه 

ولی ویدئو یوتیوبش با مدرک بود 

تینا tt

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مشخصه ک وقتی تو همچین برنامه ای شرکت میکنن مریم مقدس نیستن البته قضاوت باخداس ولی خب این حجم از ل ...

اره خب

میدونی از این من ناراحت میشم که چقدر ملت بابت ظاهر و ادا های یه شخص از ذاتش چشم پوشی میکنن و راحت گول میخورن باعث میشه حس خوبی نداشته باشم تو اجتماع چون انگار عقل مردن تو چشمشونه فقط

تینا tt

به این فیلما توجه نکنیهوش مصنوعی یه قابلیت پیدا کرده عکس هر کسیو بزاری عکس نود و فیلم پو... رن ازش میسازه به صورت طبیعی، 

تجربه ثابت کرده هیتر همیشه طرفدار دو اتیشه اس

نگار چون در اون برنامه بهتر از بقیه رفتار میکرد بولد شده وگرنه در حالت معمول اصلا عادی میس و نمیتونه ...

اصلا تو برنامه خوب رفتار نکرد 

فقط بلد بود چطور ادا در بیاره و مغز مردم رو بازی بده مثل این همه نوجوونی که روش تعصبی شدن... تو دنیای واقعی هم دقیقا از امثال همین نگارا ضربه میخورن

تینا tt

خودت فهمیدی چی گفتی ؟ نگار عشق ابدی چیکار کرده؟

نمیخوام سیاسی بشه تاپیک 

ویدیویی که گفتم رو ببین و بیخودی با من اینطور حرف نزن بابت شخصی که برات تره هم خوزد نمسکنه ازت واسه شهرت فقط استفاده میکنه چون بله متوجه شدم چی گفتم 

تینا tt

نمیخوام سیاسی بشه تاپیک ویدیویی که گفتم رو ببین و بیخودی با من اینطور حرف نزن بابت شخصی که برات تره ...

من دلم برا مردم خودم میسوزه که تو ایرانیم و در حسرت میوه و گوشت موندیم تو ی تاپیک دیگه بودم. 

نگار کیه بابا. اصلا بره مستهجن بازی کنه هم من‌و سننه

بیخیال برنامش دو سه هفته ست تموم شده

اره ولی رفتم یوتیوب اینو دیدم گفتم تعریف کنم 😂

هرچند از ظاهر بینی مردم هم ناراحتم وقتی اینقدر ساده خام یکی میشن مثل نگار با اداهاش یا هرچی نشون میده تو همه سطوح همینطور برخورد میکنن و تو همچین جامعه زندگی خیلی راحت نیست

تینا tt