2777
2789

شما مثلا مهریه عرف شهرتون زیاده خیلی ولی پسره به زور قبول کرده بنا به دلایلی که حالا اینجا نمیشه گفت . حالا ده سال هست که مهریه رو همش پیش می‌کشه و میگه ببخش مهریه رو 

دیشب هم که بحث مون شد امروز در ادامه ش کمی بحث کردیم گفتم فقط یک جا مهریه رو می‌بخشم اونم روزی هست که امضای طلاق رو بزنی توی دادگاه . گفت تو برو دفترخانه مهریه تو ببخش من همون لحظه همونجا وکالت در طلاق میدم اصلا بهت .

خیلی ناراحت شدم از این حرفش . انگار فکر همه جا شو کرده جواب هاش همه آماده هست سریع جوابم رو داد ‌‌.

برداشت شما چیه از این حرف . درسته توی دعوا بوده اما خیلی زشته این حرف . به این معناست که مهریه برای من مهمه از گردن من ساقط بشه بعدش هرجا میخوای بری برو دیگه .یعنی طلاق مهم نیست برام . مهریه مهمه .

بیچاره منی که هزارتا درد و آمپول و مصیبت کشیدم تا بچه دار بشیم و پدر بشه .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن.یکی یه حرفی میزند اون یکی جواب دندان شکن میده

این خوب نیست . اصلا خوب نیست این حجم از بی رحمی و زخم زدن به خانم اونم .

شیطونه میگه بذارش اجرا پدرشو دربیار🤨

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

تو اول اسم طلاق رو اوردی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

مگه مهریه ات چقدره انقدر بالا پایین میپره

هفتصد من از صبح اینجام🤣

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

شوهر منم تو دعوا زررر مفت زیاد میزنهخودش بعدش میگه تو دعوا حالیم نیست چی میگم

اقلا شوهر تو اینو میگه ولی مال من تحصیلکرده ی حقوق هست همه چی رو می‌دونه و روی حساب حرف میزنه حتی توی دعوا .

هفتصد من از صبح اینجام🤣

الهی راست میگه ۷۰۰ تاست . والا همین الان مهریه زنداداش خودم ۷۰۰ تاست مهریه ی خواهرش هم که ۲۳ ساله هست و لیسانس داره ۸۰۰ تاست دوماه پیش عقد کرده . عرف سمت ما اینه متاسفانه.

تو دعوا پیش میاد به بار منو شوهرم داشتیم حرف می‌زدیم تازه مبل عوض کرده بودیم گفت مبلا رو مهریت،اخه زمان ما ۲۰۰تا سکه میشد ۲۵میلیون،مثلا چهار سال پیش،بود،همه زدن زیر خنده دعوا به خیری خوشی تمام شد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔