2777
2789
عنوان

کراش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست
خب اونجوری کوچولو میشم.اون باید بیاد باز کنه.تازه خجالت هم میکشم

اصلا هم کوچیک نمیشی بعد اگر اونم از تو خوشش بیاد خودش به بهانه های مختلف بهت پیام میده تو فقط همین کار کن یک جوری کمک و راهنمایی بخواه که فکر کنه واقعا نیاز بوده بهش پیام دادی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی میترسم حرف پشتم دربیارن بچه های دیگه

جو دانشگاه تون چطوریه؟بعد بچه های دیگه چجوری میفهمن اگه غیر خودتون و طرف مقابل  به کسی چیزی  نگه؟

ایدی شم نداری میتونی ازش هر وقتی که دیدیش بخوای سوالی جزوه ای چیزی درسشم اگه مثلا خوب باشه میتونی جایی رو نفهمیدی ازش بخوای کمکت کنه

به بهانه های طبیعی بهش پیام بده مثلا درباره درس و .. ازش راهنمایی و کمک بخواه مثلا ببین تو چه درسی خ ...

غیر طبیعیش چیه ...

دنیا آنقدر طولانی نیست که وقتتو برای هر کسی خرج کنی ....برای خودت باید ارزش قائل باشی تا دیگران برات ارزش قائل بشن ....

حتی آیدی شو ندارم.اخه اونجوری خیلی تابلوئه

برو از مغازه اش عطر بخر یا اگر مغازه اش بلد نیستی با یک دوستت ساختگی کن و درباره عطر صحبت کنید که اونم بشنوه همونجا ها باشه  مثلا اسم عطر هارو چپه و اشتباه بگو از هوش مصنوعی کمک بگیر برای اسم عطر ها با دوستت کلکل کن بعد اونم صددرصد میاد میگه اسم درستشو بعد درباره اش بپرس و بعد بگو جای خوب سراغ نداری برم بخرم بعد مغازه اش میگه و بعد شماره اش میگیری و..راه ارتباطیتون باز میشه بقیه اش هم بر عهده اونه دیگه خودت به روش خودت یک کاری کن اینطوری اصلا کوچیک نمیشی انگار اون اومده :)

جو دانشگاه تون چطوریه؟بعد بچه های دیگه چجوری میفهمن اگه غیر خودتون و طرف مقابل به کسی چیزی نگه؟اید ...

خب من ک نمیگم.اما اگه اون بره بگه چی؟چون پسرا معمولا میرن میگن بعدم ک ازشون میپرسی انکار میکنن

خب من ک نمیگم.اما اگه اون بره بگه چی؟چون پسرا معمولا میرن میگن بعدم ک ازشون میپرسی انکار میکنن

بره چی بگه؟بگه فلانی به من پیام داد راجب مسائل درسی بقیه چیکار کنن؟فکر نمیکنم