2777
2789
عنوان

برای سومین بار خیانت شد بهم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 61 پست
خب باهم که تیک و تاک نزدن خیانت نیست

🫠فقط اونجا که دستبندو بهم دروغ گفت و اینکه یک هفته بعد جداییشون بامن اوکی شد

اگه زنگ زد چیکار کنم چی بگم چه خاکی بریزم تو سرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی به کنار عجب ادم چندشیه بعد از یک هفته ک جدا شده با شما وارد رابطه شدهمن اگه بودم به همین دلیل ...

دقیقا همینو بگو...

شانس من بود بخدا شانس منه که هرکس میاد سمتم خیانت میکنه بهم دروغ میگه

🫠فقط اونجا که دستبندو بهم دروغ گفت و اینکه یک هفته بعد جداییشون بامن اوکی شداگه زنگ زد چیکار کنم چی ...

خب عزیزم دروغ گفته که ناراحت نشی خیانت نیست که ولی اگه مشکل داری که با دوست مشترک اکسش ارتباط داشته باشه صادقانه و آروم بهش بگو

واقعا دخترها وزنها چقدر ساده هستند لایه فدات بشم دل می‌بندن،واقعا حیف دلامون

خدا نکنه

بخدا از دیشب داغونم فقط گریه واسه اینکه چرا بخت من اینطوری بود و هرکس تو زندگیم میاد اینه🫠

دقیقا همینو بگو...شانس من بود بخدا شانس منه که هرکس میاد سمتم خیانت میکنه بهم دروغ میگه

نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ولی باید تصمیم درست بگیری

من با یکی 4 سال تو رابطه بودم با یکی بهم خیانت کرد و من ک جدا شدم با اون ادامه داد دختره نمیدونست با من تو رابطه س فکر میکرد جدا شدیم

پسره هنوزم داره زنگ میزنه پیم میده به دلیلای مختلف ک حرف بزنیم

بنظر من ادم تو یه هفته نمیتونه کسی رو فراموش کنه الان سنت کمه با یه ادم بدردنخور زندگیتو تباه نکن

تو دختری اولا ک نیاز به هیچ پسری نداری دوما اگه دوست داشتی کسی تو زندگیت باشه کلی ادمای بهتر هست ک لیاقتت رو دارن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

خب عزیزم دروغ گفته که ناراحت نشی خیانت نیست که ولی اگه مشکل داری که با دوست مشترک اکسش ارتباط داشته ...

نمیخوام به دختره بگم فردا پیش خودش فکر میکنه چخبره..

الان چیکار کنم جداشن نشم 

بچهای تایپک چندتاشون میگن جداشو ادم بدیه فلان🫠

اصلا امروز که زنگ زد بهش چی بگم ؟

فهمیدم عشق واسه من نیست🚶‍♀️اگه زنگ زد بهش چی بگم جداشم؟

عزیزم این رابطه ها هم به درست هم به روح وجسمت آسیب جبران ناپذیری میزنه،برات زوده ،سعی کن به هفت فکر کنی ازدواج وپارتنر همیشه هست اگه من جای شما بودم بیخیال میشدم 

نمیخوام ته دلت رو خالی کنم ولی باید تصمیم درست بگیریمن با یکی 4 سال تو رابطه بودم با یکی بهم خیانت ک ...

ادم خوب برای من نیست 

شاید اصلا عشق واسه من نیست 

ایشون هم دوسال با دختره تو رابطه بوده