2777
2789
میترسم ناراحتی قلبی بگیرم خیلی بالاس برامم

ن اصلااا بد به دلت راه نده اگه تغذیت خوب نیست رعایت کن این عطاریا و قدیمیا هم توصیه های خوبی میدن برا چربی خون .انشالله خوب میشه .استرس از همه چی بدتره

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلااا بد به دلت راه نده اگه تغذیت خوب نیست رعایت کن این عطاریا و قدیمیا هم توصیه های خوبی میدن بر ...

هر چی میکشم از دست این استرس لعنتی همش حس میکنم یچیزیم شده وسواس فکری گرفتم 

شنیدم شوید خوبه خریدم شوید خشک از عطاری بریزم تو ماست بخورم تا هفته بعد تکرار کنم آز

ن اصلااا بد به دلت راه نده اگه تغذیت خوب نیست رعایت کن این عطاریا و قدیمیا هم توصیه های خوبی میدن بر ...

اصلا اهل چربی واینا نیستم وزنمم مناسبه ولی گوگل زده کلسترول وچربی بد با تیرویید و استرس هم رابطه دارع

هر چی میکشم از دست این استرس لعنتی همش حس میکنم یچیزیم شده وسواس فکری گرفتم شنیدم شوید خوبه خریدم شو ...

اره منم چن روز پیش عفونت شدید گرفتم دکتر گفت استرس خیلی زیاد میشه .چون من یک ماه اخیرش در حد مرگ استرس داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره منم چن روز پیش عفونت شدید گرفتم دکتر گفت استرس خیلی زیاد میشه .چون من یک ماه اخیرش در حد مرگ است ...

اتفاقا  کلیه درد و تکرار ادرار دارم اونم الان برام سونو نوشت منم خیلی از دست کارا شوهرم حرص میخورم یهو بدنم اینحور شده قاطی کرده 

اره منم چن روز پیش عفونت شدید گرفتم دکتر گفت استرس خیلی زیاد میشه .چون من یک ماه اخیرش در حد مرگ است ...

همین درد دنده استرس میده یهم که مشکل قلبم نباشه درمانکاه دولتی اکو دادم کفت اکو سالمه ولی تپش قلب داری باز باید شخصی هم برم خیالم راحت نیست 

همین درد دنده استرس میده یهم که مشکل قلبم نباشه درمانکاه دولتی اکو دادم کفت اکو سالمه ولی تپش قلب دا ...

اصلااا این کارا رو نکن ببین بنظرم یه ماه به خودت فرصت بده و کاملا ریلکس کن .من قبلا تپش قلب داشتم(ینی قلبم تپش جا مینداخت) از این دکتر ب اون دکتر دیگه داشتن میفرستادنم دکتر مغز و اعصاب ،تهش فهمیدم مال کمبود ویتامین D قشنگ با یه قرص ویتامین دی در هفته مشکلم رفع شد دکترا الکی پاسکاری میکنن و استرس میدن

فقط ب خودت فرصت بده آرامش بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلااا این کارا رو نکن ببین بنظرم یه ماه به خودت فرصت بده و کاملا ریلکس کن .من قبلا تپش قلب داشتم(ین ...

ویتامین دی بدنم 19فک میکنم کمه..مرسی از راهنماییت

اصلااا این کارا رو نکن ببین بنظرم یه ماه به خودت فرصت بده و کاملا ریلکس کن .من قبلا تپش قلب داشتم(ین ...

منم ویتامینم 10,دکتر کفت باید حداقل سی بشع بنظرت خوب میشع تپشم گوارش رفتم

منم ویتامینم 10,دکتر کفت باید حداقل سی بشع بنظرت خوب میشع تپشم گوارش رفتم

اره بابا خیلی سریع خوب میشه . هر روز ویتامین D هزار بخور ، یا هفتگی ۵هزار .

معدت مشکل نداره؟ ن ک مشکل خاص ها، مثلا اسید یا ورم یا هرچی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بابا خیلی سریع خوب میشه . هر روز ویتامین D هزار بخور ، یا هفتگی ۵هزار .معدت مشکل نداره؟ ن ک مشکل ...

داره هفته پیش رفتم دکتر کفت ورم معده داری ده نوع قزص داد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792