2777
2789

یعنی ازم خوشش میاد؟؟ تا چشم تو جشم میشیم لبخند میزنه منم خندم میگیره ی بار هم کلام شدیم خیلی خندیدیم باهم بعد از اون این شکلیه اما سلام نمیکنه نمیاد بحث وباز کنه من سلام بدم بهش؟ شاید فکر میکنه من نمیخام تو دانشگاه بیاد پیشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا نیومده بگه من دوستت دارم تمام این موارد رو بذار به پای مهربونی

تمام

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

مباركههههاسم بچتون چي ميزارين؟🥹🥹

😂🤣🤣🤣واییی خدا😁😁😁

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

ی چیزی بهت بگم 

البته حرف من نیستا حرف دکتر انوشه هستش 

هیچ مردی در جهان وجود نداره که عاشق زنی بشه کلا سیستم مردا با ما فرق میکنه مردا کلا تنوع طلبن مدلشونه شاید با شما تنها هم اینجور نیست ما خانوما کلا خیلی زیادی اهمیت میدیم و خودمونو اذیت میکنیم 

اون مطمئنن میخواد استفادشو ببره بخواد خیلی رسمی میاد جلو 

روزای خوب توی راه😎✌🏻