زندم مدیر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 عنوان گند زدم وایییییییی | مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 59 پست یهو دیدم یکی از دوستای خانوادگیمون تو گوشیش داره گیم اف ترونز میبینه کنار مامانم بودمیهو گفتم که این همون صحنه ی فلانهچنان مامتنم عصبانی شد که نگوو الان دارم فکر میکنم چرا واقعاً اونو گفتم مثل چی دارم خجالت میکشم 1404/07/12 | 01:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 والترا داشتن س.کس میگردن؟جای زشتش کجا بود نه کلا اون فیلم هر قسمتش صحنه داره کلا دیدن اون فیلم بده اون صحنه ای مه من داشتم توضیحش میدادم چیزی نداشت کلا چون اون فیلم بدیه خیلی بد شد برام
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9618 نه کلا اون فیلم هر قسمتش صحنه داره کلا دیدن اون فیلم بده اون صحنه ای مه من داشتم توضیحش میدادم چیزی ... گیم اف ترونز رو همه دیدنبعدشم اون ادمی کنارش بودی هم جلو جمع میدیدهو اینکه چرا فک میکنی خیلی مهم و مرکز توجه توییوا بده عزیز لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 چمیدونم مثلا یهو بپره از دهنت..حالا من نمیدونم این فیلم چی هست، ندیدم...ولی خودم شخصا یه درصد حس کن ... انقدر الان حس خجالت دارم که خوابم نمیبرهههههههههههه
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 گیم اف ترونز رو همه دیدنبعدشم اون ادمی کنارش بودی هم جلو جمع میدیدهو اینکه چرا فک میکنی خیلی مهم و م ... چون بعدش خیلی دعوام کردبعد کلا چون من خیلی آدم همیشه سرم پایینه اصلا به من نمیومد که اینو دیده بوده باشم
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 4579 انقدر الان حس خجالت دارم که خوابم نمیبرهههههههههههه والا اونام نشستن که ببینن دیگه گلم..الان فرق اونا با تو چیه؟! اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 گیم اف ترونز رو همه دیدنبعدشم اون ادمی کنارش بودی هم جلو جمع میدیدهو اینکه چرا فک میکنی خیلی مهم و م ... دارم میمیرم از خجالت نمیدونی 😭😭😭😭برگشتم گفتم فقط تیکه هاییشو تو اینستا دیدم
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 والا اونام نشستن که ببینن دیگه گلم..الان فرق اونا با تو چیه؟! مشکل اینجاست که شخصیت من جلوی خانواده جوریه که اصلاً به من نمیاد که یه همچین چیزی دیده بوده باشم یه جورایی واقعاً آبرو و اعتبار خودمو از بین بردم
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9618 چون بعدش خیلی دعوام کردبعد کلا چون من خیلی آدم همیشه سرم پایینه اصلا به من نمیومد که اینو دیده بوده ... 😐😐حس میکنم هزیان میگیدلخور نشی ازم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9618 دارم میمیرم از خجالت نمیدونی 😭😭😭😭برگشتم گفتم فقط تیکه هاییشو تو اینستا دیدم 🤣🤣 لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 مشکل اینجاست که شخصیت من جلوی خانواده جوریه که اصلاً به من نمیاد که یه همچین چیزی دیده بوده باشم یه ... ای کاش میتونستم زمانو ببرم عقب
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 😐😐حس میکنم هزیان میگیدلخور نشی ازم 😭😭😭 تصور کن یه آدم محجبه گیم آف ترونز ببینه شخصیت منم تو خانواده دقیقاً همینه
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 4579 مشکل اینجاست که شخصیت من جلوی خانواده جوریه که اصلاً به من نمیاد که یه همچین چیزی دیده بوده باشم یه ... ای خواهر..واقعا به ظاهر نیست..و بنظر من اکثریت دنبال میکنن..حالا من خودم اینی که شما میگی رو ندیده باشم، چندتا کرهای دیدم..بنظرم طبیعیه... اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)
سپهروسام عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 18145 جالبه که مادرت میدونست چیه همچین پس خانواده ای نیستین که نمیبینین ای چیزا رو هیلی کاربرا در حالیکه مثل من نمیدونستن چیه
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 ای خواهر..واقعا به ظاهر نیست..و بنظر من اکثریت دنبال میکنن..حالا من خودم اینی که شما میگی رو ندیده ب ... تصورشون از من کلا عوض شد اون سریال هر قسمتش پر از صحنست خواهر برادر با هم ارتباط برقرار میکنن هرجوری فکر کنی ارتباطی توش هست
زندم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 2115 جالبه که مادرت میدونست چیه همچین پس خانواده ای نیستین که نمیبینین ای چیزا رو هیلی کاربرا در حالیکه م ... من قبل از اینکه این فیلمو ببینم میتونستم صحنه داره این فیلم خیلی معروفه چون قبلاً هم این دوست خانوادگیمون این رو میدیده ادرم اینو میدونسته که این فیلم بده