2777
2789
عنوان

گند زدم وایییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 59 پست
والترا داشتن س‌.کس میگردن؟جای زشتش کجا بود

نه کلا اون فیلم هر قسمتش صحنه داره کلا دیدن اون فیلم بده اون صحنه ای مه من داشتم توضیحش میدادم چیزی نداشت کلا چون اون فیلم بدیه 

خیلی بد شد برام

نه کلا اون فیلم هر قسمتش صحنه داره کلا دیدن اون فیلم بده اون صحنه ای مه من داشتم توضیحش میدادم چیزی ...

گیم اف ترونز رو همه دیدن

بعدشم اون ادمی کنارش بودی هم جلو جمع میدیده

و اینکه چرا فک میکنی خیلی مهم و مرکز توجه تویی

وا بده عزیز

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چمیدونم مثلا یهو بپره از دهنت..حالا من نمیدونم این فیلم چی هست، ندیدم...ولی خودم شخصا یه درصد حس کن ...

انقدر الان حس خجالت دارم که خوابم نمیبرهههههههههههه

گیم اف ترونز رو همه دیدنبعدشم اون ادمی کنارش بودی هم جلو جمع میدیدهو اینکه چرا فک میکنی خیلی مهم و م ...

چون بعدش خیلی دعوام کرد

بعد کلا چون من خیلی آدم همیشه سرم پایینه اصلا به من نمیومد که اینو دیده بوده باشم

انقدر الان حس خجالت دارم که خوابم نمیبرهههههههههههه

والا اونام نشستن که ببینن دیگه گلم..

الان فرق اونا با تو چیه؟!

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

گیم اف ترونز رو همه دیدنبعدشم اون ادمی کنارش بودی هم جلو جمع میدیدهو اینکه چرا فک میکنی خیلی مهم و م ...

دارم میمیرم از خجالت نمیدونی 😭😭😭😭

برگشتم گفتم فقط تیکه هاییشو تو اینستا دیدم

والا اونام نشستن که ببینن دیگه گلم..الان فرق اونا با تو چیه؟!

مشکل اینجاست که شخصیت من جلوی خانواده جوریه که اصلاً به من نمیاد که یه همچین چیزی دیده بوده باشم 

یه جورایی واقعاً آبرو و اعتبار خودمو از بین بردم

چون بعدش خیلی دعوام کردبعد کلا چون من خیلی آدم همیشه سرم پایینه اصلا به من نمیومد که اینو دیده بوده ...

😐😐حس میکنم هزیان میگی

دلخور نشی ازم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

مشکل اینجاست که شخصیت من جلوی خانواده جوریه که اصلاً به من نمیاد که یه همچین چیزی دیده بوده باشم یه ...

ای خواهر..

واقعا به ظاهر نیست..

و بنظر من اکثریت دنبال میکنن..

حالا من خودم اینی که شما میگی رو ندیده باشم، چندتا کره‌ای دیدم..

بنظرم طبیعیه...

اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)

ای خواهر..واقعا به ظاهر نیست..و بنظر من اکثریت دنبال میکنن..حالا من خودم اینی که شما میگی رو ندیده ب ...

تصورشون از من کلا عوض شد اون سریال هر قسمتش پر از صحنست 

خواهر برادر با هم ارتباط برقرار می‌کنن

هرجوری فکر کنی ارتباطی توش هست

جالبه که مادرت میدونست چیه همچین پس خانواده ای نیستین که نمیبینین ای چیزا رو هیلی کاربرا در حالیکه م ...

من قبل از اینکه این فیلمو ببینم می‌تونستم صحنه داره 

این فیلم خیلی معروفه 

چون قبلاً هم این دوست خانوادگیمون این رو می‌دیده ادرم اینو می‌دونسته که این فیلم بده