2777
2789
عنوان

تورکا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 191 پست
حالا تورکی چیزی هم یاد گرفتی؟😂

نبابا

سبززیتونی هم دعوامون شد بعدش به صلح رسیدیم

ی دوست دیگم دارم البته واقعی نه مجازی ترک ارومیه س خسیس یاد نمیده میگ غیرممکنه اینجوری یادبگیری فقط مخ منو میخوری🤨

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

منطقه ۳ای؟

نه منطقه ۱ تبریزم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباباسبززیتونی هم دعوامون شد بعدش به صلح رسیدیمی دوست دیگم دارم البته واقعی نه مجازی ترک ارومیه س خس ...

😂😂😂چه جالببب 

نمیخواد یادت بده وگرنه میتونی یاد بگیری

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

پس باید خیلی تلاش کنی

متاسفانه بله😑😂

😂😂😂چه جالببب نمیخواد یادت بده وگرنه میتونی یاد بگیری

اره😐خیلی بداخلاقه ولی دوسش دارم😂🎀

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

نهایی هات خوب بود

معدلم ۱۸ و خورده ای 

ترازم ۶۵۰۰ 

آزاد شهرای اطراف فیزیوتراپی و رادیولوژی میاوردم و شاید آزاد

ولی نرفتم که بشینم پزشکی بخونم بقیه رشته هه ارزش ندارن

اره😐خیلی بداخلاقه ولی دوسش دارم😂🎀

همدیگه رو دیدیننن؟؟؟ من یه رفیق مجازی دارم بیشتر از ۸ ماه اینا میشه دوستیم شماره و ‌... همو داریم هنوز ندیدمش از نزدیک 

اراده کنی میتونی

مشکل اینجاست نمیتونم اراده کنم😭😂

پارسال فقط ۲ ۳ ماه درس خوندم 

پرچم ترکا بالاس😎❤️عرب نیس اینجا؟

تورکی؟