2777
2789
به خاطر دخترم مجبورم انقدری برام ارزش داره که حاظرم همه عمرمو بدمو اون کل عمرش بخنده .به خاطر دخترم ...

عزیزم فقط اینو بهت میگم که هیچکس زندگیش کامل خوب نیست

یکی شوهرش مثل شما تو خوب نیست

یکی وضع مالیش انقد بده حتی تو نون شبش مونده یکی چندین ساله دنبال دوا دکتره بچه دار بشه یک شب راحت نمیخوابه

اگه از ۱۰نفر زندگین بد باشه از ۵نفر جلویی

بخاطر دخترتم هم که شده همون طور که میگی برو جلو خدا خودش میبینه یه روز یه جا دیدی شوهرت از این رو به اون رو شد

حالا اینو بهت نگفتم که همون عزیزترین کس من که خودشو بپای زندگی دختر داد درسته چندین سال زندگی بدی داشت جوونیشو از دست دادو...

ولی الان همسرش به سرش قسم میخوره چندیت سال بعد ورق برگشت زندگیش از این رو به اون رو شد اونم دقیقا مثل تو کتک میخورد صورتش کبود میشد ولی الان حتی شوهرش نمیذاره دست به سیاهو سفیدبزنه

درسته اون روزا و اون جوونی دیگه نمیشه

ولی بازم خیلیی خوبه دیگه

هرکی یه مشکلی داره تو رندگیش

امیدولرم هرچه زودتر شوهرت اخلاقش خوب شه و نذاره آب تو دلت تکون بخوره

مرسی دورت بگردم انسان به امید زندس امیدوارم روزای خوبم بیاد .یع جمله خوندم میگفت امیدوارم وقتی عجل ا ...

من که مُردم

فقط دارم روزا رو میگذرونم

این اسمش زندگی نیست

مرسی ازت عزیزم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفتم خیلییی خوب بوداطرافیان به زندگی من غبطه میخورن واقعا هم زندگیم خیلی خوبه ولی دلم خوش نیست ...

توصیه میکنم کتاب از حال بد به حال خوب رو حتما توی برنامه ت بذاری که بخونی بهت قدم به قدم میگه که دقیقا چطوری حالت رو خوب کنی بهت یاد میده افکار خودت رو بررسی کنی بفهمی تا چه سطحیش واقعیه و از چه سطحی به بعد اشتباهه و داری زیادی واکنش نشون میدی 

ما انواع خطاهای شناختی و یا مدل فکری رو داریم هر فکر منفی ای جزو یک دسته از خطاهای شناختی به حساب میان اگر بتونی این افکار رو دسته بندی کنی کم کم یاد میگیری که مدیریت شون کنی

بذار یه مثال از خطای شناختی بهت بگم متوجه بشی دارم از چی حرف میزنم 

مثلا پولت رو بدون آگاهی و دانش گذاشته بودی توی بورس و ضرر کردی

از این به بعد میای میگی بورس کلا بده 

در حالیکه بورس بد نیست اگر آموزش دیده باشی و آگاهانه خرید و فروش کنی که بد نیست ولی چون تجربه منفی داشتی این تجربه کوچک رو تعمیم میدی به کل بورس و به کل ازش دوری می‌کنی هر چقدر هم کسی بیاد بهت بگه بورس خوبه من دارم ازش خوب پولی در میارم قبول نمیکنی

در حالیکه شاید آموزش میدیدی خیلی هم سود میکردی 

در واقع بخاطر مدل فکریت باعث میشی که پول در نیاری 

به این میگن خطای شناختی تعمیم افراطی 

یه تجربه کوچیک رو به یه مسأله کلی تعمیم میدی 

یا مثلاً یه موضوعی پیش میاد عصبانی میشی شروع می‌کنی داد و قال کردن که چرا اینطوری کردی چرا اونطوری کردی دور و بری هات میگن حالا که چیزی نشده چرا انقدر بزرگش کردی 

در واقع اینجا خطای شناختی درشت نمایی داری

وقتی خطاهای شناختی رو بدونی وقتی داری بابت یه موضوع افکار منفی رو تجربه می‌کنی میتونی حدش رو بفهمی که تا چه سطحیش نرماله و از چه سطحی به بعد اشتباهه کم کم یاد میگیری سالم تر فکر کنی ، این کتاب بهت برای سالم تر فکر کردن کمک می‌کنه تمرین های بسیار خوبی داره که ان شاالله بهت کمک ویژه ای می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم فقط اینو بهت میگم که هیچکس زندگیش کامل خوب نیستیکی شوهرش مثل شما تو خوب نیستیکی وضع مالیش انقد ...

قربون زبونت برم چقدر حرف درستی زدی واقعا هر کسی یه مشکلی داره .

خدا عزیزترین کست و حفظ کنه برات خداذوشکر .

انشالله منم به روز خوشبختیو ببینم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

قربون زبونت برم چقدر حرف درستی زدی واقعا هر کسی یه مشکلی داره .خدا عزیزترین کست و حفظ کنه برات خداذو ...

فدات شم انشالله زندگیت روز برکز بهتر و بهتر بشه و خوشبخترین بشه همراه دخترت

فدات شم انشالله زندگیت روز برکز بهتر و بهتر بشه و خوشبخترین بشه همراه دخترت

فداتشم من مرسی که انقدر مهربونی 

منم از خدا برات خوشی و خنده از ته میخوام و سایت بالا سر یه دونه بچت باشه عزیزم .

خیلی به من لطف کردی ممنونم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫