2777
2789
ولی باید قرص کلسیم بخوری تا جبران بشه..غصه نخور این روزها واسه همه بوده،کاش همسرت بتونه یکساعتی نگه ...

خیلی وقتی هست کمکم میده ولی گریه هاش زیاده بچه دیگه هم دارم باید برا اونم وقت بذاریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خدا بهت قوت بده انشاللهبچه منم همین بود اگه بهت بگم توی شبانه روز ۳ ساعت میخوابیدم اونم ن ...

مممنونم گلم بچه اولم روحیه اش داره خراب میشه پرخاشگری میکنه جو خونه آروم بوده الان میبنخ اینجوری بهم ریخته

اینقد زور میزنه ک ناله هاش دلم ریش میکنه

اخی نازی حق داری 

مادر من خوب بلد بود بچه برادرم همیشه همینجور بود . مادرم ی بالشت بزرگ ک بزرگا روش میخابن میزاشت و بچه رو ب شکم میزاشت روش و ماساژ میداد پشتش . اصلا قشنگ میخابید. ( البته شما انجام نده خدای نکرده آسیب نبینه ، مادرم. خودش انجام میداد ما میترسیدیم اشتباه کنیم.

مادرا قدیم بلدن 

برای کولیک بچه 

اگر کیسه آب گرم داری یه کوچولو بذار روی شکمش

یا با یه پارچه  ببند بچه رو پهلوهاش گرم بمونه

اگر بالش یو شکل داری از اونا بذار برای کوچولو 

نوراد برای خواب حالتش شیب دار باشه 

خودت هم فعلا شیر گاو نخور حبوبات هم قبلش بذار یه جوش بخوره بعد آبکش کن بریز داخل غذا

وقتی خونه باشه کمکم میده

همونم خوبه

ولی خودت رو قوی کن الان کولیک و بی‌خوابی بعد واکسن هاشون سروع میشه تب و درد اونا

بعد غذا کمکی بعد دندون در اوردن بعد راه رفتن بعد حرف زدن بعد از شير گرفتن بعد پوشک گرفتن........... و این کارها ادامه داره 😵😵😬😍😍

همونم خوبهولی خودت رو قوی کن الان کولیک و بی‌خوابی بعد واکسن هاشون سروع میشه تب و درد اونابعد غذا کم ...

میدونی من تجربه دومم اولی هم ازاین سخت تر بود ولی الان بچه اولم بشدت پرخاشگری میکنه یعنی همزمان انرژیم برااونم میره