2777
2789
بستگی داره دختر چند ساله و پسر چند ساله باشه مثلا ۲۰ و ۳۳ مناسب نیست اما سن که میره بالا درک متقابل ...

اره خب   ،    اما مثلا  دختر بالای سی باشه بنظرتون چهره مرد بازم مثل بیست سالگی براش مهمه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا ؟ چرا چیش براتون جالبه ؟ پخته بودن مرد ؟ احساس مسیولیت ؟ یا چی ...

کلا اختلافه برام جذابه 

مرد پخته تره 

دنبال آرامش و زندگی کردنه 

دنبال مسخره بازی و .. نمیره

دیگه هدف داره 

حس مسئولیت ، حس حامی بودن، با تجربه تر بودن 

و اینکه من کلا نمیتونم با پسر کم سن ارتباط بگیرم😐

کلا اهل رابطه و رل و اینا نیستم 

ولی اگه بخوام ازدواج کنم 

سعی میکنم بالای ۸ـ۹ سال اختلاف سنی باشه

🐣=👩❤️👨

نه بابا. شوهرم قیافش یکم کوچیکتر میخوره مثلا 33.34 سالشه همه فک میکنن 30.29ایناس

چه خوب ماشا الله به دوتاتون  به پای هم پیر شین 

به اختلاف نمیخورین زیاد یعنی یه دهه اختلاف سنی  برا مهمونی رفتن صله رحم لباس   حالا نه فقط ایشون به شما گیر بدن ، مثلا دوست داشته باشه  تیپش جوری باشه که تو بپسندی ؟؟ 

اره خب ، اما مثلا دختر بالای سی باشه بنظرتون چهره مرد بازم مثل بیست سالگی براش مهمه

دختر بالای ۳۰ سال کاملا پخته ست و خام نیست پس با پسری که ۴۲ سالش باشه فکر نمی کنم مشکلی پیدا کنه البته بازم بستگی داره... مرد باید جوان تر از سنش و دختر پخته تر از سنش باشه تا مکمل هم بشن

چهره هم بستگی داره برای بعضی دخترها مهمه برای بعضی ها مهم نیست

کلا اختلافه برام جذابه مرد پخته تره دنبال آرامش و زندگی کردنه دنبال مسخره بازی و .. نمیرهدیگه هدف دا ...

اره واقعا ، همه اینا که گفتی هست  و قطعا پخته تره و حس امنیت و آرامش میده 

تیپ اینا واسم مهم نیس مگه از تو چند سالشه؟ اندام واسم مهمه🥲

برا من نیست خواستگار اومده حالا برا نزدیکانم که دخترسنش ۳۰ و پسره چهل  و پنج سالشه مردیه دیگه پسر نیست 

دختر بالای ۳۰ سال کاملا پخته ست و خام نیست پس با پسری که ۴۲ سالش باشه فکر نمی کنم مشکلی پیدا کنه الب ...

میدونی حس من اینه مردایی که پخته ن سنشون بالاس  دیگه به حرف هیشکی گوش نمیدن  چه زن باشه مادر و یا خواهر 

شاید من اشتباه میکنم 

میدونی حس من اینه مردایی که پخته ن سنشون بالاس دیگه به حرف هیشکی گوش نمیدن چه زن باشه مادر و یا خو ...

منم همین فکر رو می کنم بخاطر همین فاصله سنیم با همسرم کمه چون همیشه دوست داشتم دنیام به همسرم نزدیک باشه و بچگی و نوجوانی و جوانی مشترکی رو مربوط به یک دوران تجربه کرده باشیم و رابطمون رفاقتی بره جلو

منم همین فکر رو می کنم بخاطر همین فاصله سنیم با همسرم کمه چون همیشه دوست داشتم دنیام به همسرم نزدیک ...

به پای هم پیر بشین عزیزم ، 

امروزه ازدواج با اختلاف سنی خیلی زیاد شده 😑