2777
2789
عنوان

واقعا هفته ای یبار میرین حمام 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش حموم و استفاده از مام و اسپری اجباری بود

بخدا من از بوی عرق تهوع میگیرم و معدم درد میگیره چون معدم ب بو حساسه 

از کنار هرکیییی رد میشم نفسمو حبس میکنم انقدر وسواس پیدا کردم

اینو فک کنم بیشتر رو آقایون صدق می‌کنه یعنی خدا نکنه بخوای تو دانشگاه سمت اونا بشینی بوی عرق خفت می‌ ...

ن عزیر همینجا تو تاپیکا خانما معتقد بودن ما دروغ میگیم ک هرروز میریم و هفته ای یبار کافیه

یعنی تا وقتی گند نگیریم نباید بریم حموم

کاش حموم و استفاده از مام و اسپری اجباری بودبخدا من از بوی عرق تهوع میگیرم و معدم درد میگیره چون معد ...

مگه چقدر ب بقیه نزدیک میشی ک بوشونو میفهمی

والا تو اتوبوس و مترو و هرجا رفتم یادم نمیاد بوی کسی فهمیده باشم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینو فک کنم بیشتر رو آقایون صدق می‌کنه یعنی خدا نکنه بخوای تو دانشگاه سمت اونا بشینی بوی عرق خفت می‌ ...

البته همه ی مردا نه شوهرمن هروز میره بعضی وقتا دوبارم میره

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

اگه تو خونه بمونی و دما سرد باشه فکر کنم بشه هفته ای یه بار رفت.

نه نمیشه به قول اسی کار میکنی غذا درست میکنی من تواین یه هفته چندبار لباس عوض کردم ولی به شدت عصبانی بودم از اینکه نرفتم حموم 

والا ی تاپیک بودم حمله بود ک چرا هرروز میرین حموم هفته ای یبار کافیه همشونم معتقد بودن ک احساس میکنن ...

دقیقا و جالبه یکی میگفت اونایی ک میگن هرروز میریم حموم الکی میگن 🥴دلیلشم بخاطراین بود چون خودش نمیرفت