2777
2789
عنوان

پ س ر آلمانیه میخواد برام کادو بفرسته 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 109 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه آدرس نخواسته فعلاً. ولی خواست هم آدرس همون پست رو میدم مشکلی نداره.

آره اصلا آدرس خودتو نده 

ولی خب فامیل و شماره و اینا چی؟

خب واقعا اگر می‌خاست سورپرایز کنه نباید لو میداد از الان مشکوکه

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

نه بابااونا ولسه دوست معمولیاشونم میخرندرکل فرق داره فرهنگشون اونا اگر رو کسی کراش بزنن میگن بهشولی ...

🤣🤣🤣عهههه خب باشه پس قبول کنم. آخه اینا تعارفی هم نیستن یکم ناز کنم براش، بیشتر اصرار کنه بعد قبول کنم

چشم رنگی نیستم ولی سفیدم قدم متوسط و موهام بلند. چطور🤣

یه مورد داشتم از نزدیکانم آلمان زندگی میکنه

این شرایطش بوده برای انتخاب همسرش

از ایران میخواد بگیره و ببره اونجا زندگی کنن.پس یه مورد که اصلی بوده رو نداری متاسفانه

تعداد پسرای خارجی  که تو نینی سایت یه دخترا پیشنهاد دادن روهم بیشتر از آمار اداره سرشماریه خارجه😁

#شوخی‍ 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خواهر منم با ی پسره هندی ک خدایی خیلی خوب بود توی برنامه هلو تاک آشنا شدم برای تمرین انگلیسی دیگه اینقدر از من خوشش اومده بود میخواست کادو بده بعد من حساب کردم پول پستش خیلی میشه اکه منم بخوام براش بفرستم خیلی گرون میشه دیگه ولش کردم لعنتی خبلی پولدار بود