2777
2789
اینجورم نیست خیلیا بی بی چک مثبت داشتن اما باردار نبودن من جمله خودم .زیر یک دقیقه دو تا مثبت شد اما ...

چ ضدحال بزرگیه ،امیدوارم کسی تجربش نکنه

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

چ ضدحال بزرگیه ،امیدوارم کسی تجربش نکنه

آره مخصوصا کسایی که تو اقدامن و منتظر

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگ شما بچه نداری ،ان شاء...ک ب زودی مادر بشی ،دامنت سبز بشه🤍🌷

مرسی عزیزم از دعای خوبت .بی نهایت خداروشکر یه فرشته دارم.

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خداروشکر عزززیزم خدا حفظش کنه برات 🌷🤍

مرسی مهربون.انشالا هرچی میخوای از خدا بهت بده 💞

اینجورم نیست خیلیا بی بی چک مثبت داشتن اما باردار نبودن من جمله خودم .زیر یک دقیقه دو تا مثبت شد اما ...

من اینایی که میگیو فقط تومجازی دیدم ، جاریم ده سال باردار نشد تمام ده سال هر ماه بی بی چک زد یه بارم هاله ننداخت دقیقا ماهی که باردار شد بی بی چکش مثبت شد

خودمم همینطور خواهرمم همینطور 

حتی یک بار پیش نیومد بی بی چک هاله الکی بندازه 

مگه هاله ی خط خشک شدن 

حسبی الله ❤
من اینایی که میگیو فقط تومجازی دیدم ، جاریم ده سال باردار نشد تمام ده سال هر ماه بی بی چک زد یه بارم ...

اوکی عزیزم