2777
2789
وا؟یکم مهربونتر😖😖

خوب چه بگم،

من وقتی میگم تشنه مه تو چی میگی میگی برو آب بخور،تاپیک قبلی ایشون هم همین مظمون رو داشتن

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف دهنتو بفهم

شما بلد نیستی صحبت کنی من چه بگم،درست. حرف بزن تا درست جوابت بدن،از اولش میگی فضاوت ممنوع بعدشم میگی به جنس مونث تمایل دارم خوب انتظار داری چه بشنوی از ملت

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
خوب چه بگم، من وقتی میگم تشنه مه تو چی میگی میگی برو آب بخور،تاپیک قبلی ایشون هم همین مظمون رو داشت ...

از خودتون حرف در نیارین خواهشا همه ی خانوما زندگیشون رو تو داشتن یه مرد میدونن اما من فقد با دوستام راحتم بهم خوش میگذرع و از زندگیم لذت میبرم 

شما بلد نیستی صحبت کنی من چه بگم،درست. حرف بزن تا درست جوابت بدن،از اولش میگی فضاوت ممنوع بعدشم میگی ...

هیشکی نگفت به جنس مونث تمایل داره من کلا فکرم با شما متفاوته دوست نداری نیا تاپیک من خانوم محترم

از خودتون حرف در نیارین خواهشا همه ی خانوما زندگیشون رو تو داشتن یه مرد میدونن اما من فقد با دوستام ...

نمیتونستی از اول درست بیان کنی؟؟؟؟

همچنین سردر تاپیک‌هم نوشتی قضاوت ممنوع که همه نظرشوندبامن یکی بود

منم از جمع هایی که خانوما هستن بیشتر خوشم میاد بخصوص که همسن باشن و بچه هم داشته باشن 

راجع به بچه داری .معضلات اجتماعی و خونه داری باهم حرف میزنیم 

خب این طبیعیه آدم با همجنس خودش کلی میتونه حرف بزنه .

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
کافر همه را به کیش خود پندارد  عزیزم هر کی چیزی میگ حتما خودش همون جور ادمیه. توجه نکن

واقعا همینطوره اکثر خانوما فکرشون اینه جلوی مرد جماعت خوشگل ظاهر شن توجه بقیه رو جلب کنن اما من کلا به دنیای بدون مرد فکر میکنم حسم اینه دوتا خانم بهتر همو میفهمن درک میکنن