2777
2789
عنوان

میشه بیای🙂❤️‍🩹

216 بازدید | 15 پست

به نام خدا(:

خدا اصلا دوست نداره به کسی که اشتباه کرده بگیم ناپاک قابل توجه ی خیلیا که دست میزارن روی عیب های دیگران ... برتری به تقواست تقوا هم یعنی پرهیزگاری به نظرتون کسی که خدا قبول داره تقوا داره از بقیه ایراد میگیره ؟! بهشون میگه ناپاک ؟! پس اگه اعتقادات شدیدی داری ولی فکر می‌کنی خودت بی نقصی بقیه ناپاک بدون تقوا نداری ... خداوند گفته اعتراف به گناه خودش گناهه برای اینکه آبروی بنده اش حفظ بشه بعد کسی که میره از بقیه ایراد میگیره حرمت خدا رو نگه نداشته(:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا که خیلیا برچسب ناپاک بودن میزنن کار درستی نیست هر چقدر هم مذهبی باشه البته مذهبی نیست مذهبی نم ...

ببین من خودمم مذهبیم ولی هرگز ب خودم اجازه نمیدم یکیو قضاوت کنم . ب من ربطی نداره طرف مقابل چه راهی و رفته ب اونم ربطی نداره من چیکار میکنم . یکسری از این آدمای افراطی ، دخالت و قضاوت زندگی دیگران و با امر به معروف و نهی از منکر اشتباه گرفتن .

خدایا کمکم کن 🫂

ببین من خودمم مذهبیم ولی هرگز ب خودم اجازه نمیدم یکیو قضاوت کنم . ب من ربطی نداره طرف مقابل چه راهی ...

اره دقیقاً همینا خیلیا رو از اسلام زده کردن:)

ای گفتی .من یه زنعمو دارم .از اسلام فقط حجابشو داره .احترام هیچ کسو نگه نمیداره .همه رو به جون هم انداخته .با مامان بزرگم جلوی همه بد برخورد میکنه و خیلی کارای دیگه و قشنگ معلومه خودشو تو بلندترین مرتبه ی بهشت تصور میکنه 

متنفرم ازش😐

ای گفتی .من یه زنعمو دارم .از اسلام فقط حجابشو داره .احترام هیچ کسو نگه نمیداره .همه رو به جون هم ان ...

آدم مذهبی واقعی خیلی کمیاب شده مردم عقلشون به چششونه فرض میکنن کسی که حجاب داره خیلی خدارو قبول داره ... 

آدم مذهبی واقعی خیلی کمیاب شده مردم عقلشون به چششونه فرض میکنن کسی که حجاب داره خیلی خدارو قبول داره ...

بدتر از تفکر مردم .منی هستم که فکر میکنم چون حجاب دارم پس هر کاری کنم .هر حرفی بزنم مهم نیست .بنده ی برگزیده ی خدام

بدتر از تفکر مردم .منی هستم که فکر میکنم چون حجاب دارم پس هر کاری کنم .هر حرفی بزنم مهم نیست .بنده ی ...

خیلی این کار غلطه و آدم با تقوا چنین فکری نمیکنه !

بنظره من انسان هرچی می کشه از دست کرده ها و خطا ها و خیانت های خودش هست. در همین ۱ ماه اخیر در ذهنم همیشه این صدای این جمله میومد. بزار معشوقم خیانت کنه و زیرآبی بره اما من باید پاک بمونم. چون معتقدم افراد خیلی بهتری سره راهم قرار می‌گیرن .اما همیشه راه پاکی و درستی در پیش میگیرم. البته یک فرجه زمانی چند ماهه برای بازگشتش در ذهنم دادم، اگر در این چندماه تقوا پیشه کرد و خطایی نکرد، اونوقت لیاقت ازدواج با بنده داره و خداوند بزرگ طوری راه های ازدواج بین من و اون هموار میکنه که خودش از تعجب شاخ دربیاره. در این چند ماه فرصتی که بهش میدم، نقاب یک شخصی خائن به چهره میزنم و طوری نشون میدم که با چندین نفر ارتباط دارم و از اون سمت با استوری های عاشقانه  حس عشق در اون تقویت میکنم. اگه در این شرایط سخت احساسی محکم بمونه و خیانت نکنه، آدم درستی انتخاب کردم. اما اگه خودشو وا بده حدیث بسیار مقدس (نباشی؛ دوستات و همکارانت هستن برای ازدواج) بوقوع خواهد پیوست. یک لحظه شک ندارم به این جمله و شک نکن به این جمله. 

دوستت دارم دلیل زندگیم E

بنظره من انسان هرچی می کشه از دست کرده ها و خطا ها و خیانت های خودش هست. در همین ۱ ماه اخیر در ذهنم ...

درست نیست نقاب بزنیم آدما تغییر میکنن ممکنه با این روش خیانت نکنن ولی بعداً خیانت کنن فقط خودتو بسپار به خدا که ذات ادمارو بهت نشون بده  .

با این حرفت خیلی موافقم که خودت باید پاک بمونی .

درست نیست نقاب بزنیم آدما تغییر میکنن ممکنه با این روش خیانت نکنن ولی بعداً خیانت کنن فقط خودتو بسپا ...

من با چیزایی و کسایی سرکار دارم که زمینی نیستن. مثله در گوشم زمزمه میکنن میگن تو گوگل اینو سرچ کن تا یک نفر پیدا در فلان سایت پیدا کنی و نوشته ها و اسنادی بخونی. همون ها بهم گفتن اینکارو انجام بدم. فرجه زمانی از چهارشنبه ۹ مهر شروع شد. گفتن اگه دل طرف پاک باشه  خداوند راهها هموار میکنه باهم عروسی می‌کنین اما اگه ناپاک باشه و خیانت کنه، با خیلی بهتر از اون همراه میشم که  منو مثله تاج پادشاهی میزاره روی سرش. قدر زر را زرگر شناسد

دوستت دارم دلیل زندگیم E

بنظره من انسان هرچی می کشه از دست کرده ها و خطا ها و خیانت های خودش هست. در همین ۱ ماه اخیر در ذهنم ...

و توضیح بیشتر اینکه پایان فرجه زمانی در روز ۹ یکی از ماه های زمستان هست. قطع استوری ها یعنی تایمز آپ.  اگه بعد از اتمام تایم تعیین شده توسط اون بالایی هایی، طرف  خودکشی کنه، مسئولیتی گردن من نیست. 

دوستت دارم دلیل زندگیم E