2777
2789
عنوان

امروز روز منه تولدم مبارک🙂🤍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
مبارکههه یه سال بزرگ تر پردغدغه تر نزدیک تر به ترسها و... شدی🥲 تعبیر من از روز تولدم

دقیقا پارسالم که اصلا خوب نبود پر از غم و ناراحتی کاش امسال خوب پیش بره🙂

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

تولدت مبارک با بهترین آرزوها

مرسی عزیزممم😍

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی که تندرست و شاد باشی همیشه

قربونت برم همچنین😍❤️

بهههه تولد داریمممممممممم مبارکهههههه😍😍😍🎂بیا فووووت کننننن هزار ساله شی انشالله همیشه دلت شادو ل ...

دورت بگردم عزیزم مرسییی😍😍❤️❤️🫂

عزیزم میشه برام دعا کنید مشکلم حل بشه توروخدا از ته دلت لطفاخواستگار برام اومد بابام مخالفه دعا کن ز ...

چشم عزیزم خدا کنه به اونی که خودت میخوای برسی من برات حمد خوندم❤️

تولدت مبارکاااا امیدوارم انقد غرق تو خوشبختی بشی که راه نجاتی نداشته باشی

فداتبشم من مرسی😍❤️

2790
2778
2791
2779
2792