2777
2789
عنوان

حق جمعه را اداکن

| مشاهده متن کامل بحث + 5812 بازدید | 726 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پیشنهاد جالب 

همسرم داخل آسانسور یه برگه ای رو طراحی کرده و روی برگه نوشته اللهم عجل لولیک الفرج ،سهم شما یک صلوات و کنارش یه صلوات شمار چسبانده هر کس صلوات میگه دکمه رو فشار میده ، دیروز دیدم نزدیک ۳۰۰۰ تا صلوات گفته شده

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

#سلام‌_امام_زمانم 💚

🌸 السَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَحْمَدُ وَ تَسْتَغْفِرُ...

🌺 سلام بر تو آنگاه که زلال حمد الهی

را در بستر تشنه ی نماز جاری میسازی!

و سلام بر تو و گریه های تو در کُنج غربت،

که هر روز برای گناهان امّتی که فراموشت

کرده‌اند استغفار می‌کنی! 🌼🌾

📙 زیارت آل یاسین_مفاتیح الجنان

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌱

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

حضرت فاطمه عليهاالسلام: شنيدم پيامبر صلي الله عليه و آلهمى فرمـود: در روز جمعه ساعتى است كه هركس آن را مراقبت كند و در آن لحظه دعا كند دعايش مستجاب شود، وآن زمانى است كه نيمى از خورشيد غروب كرده باشد.

دوستان التماس دعا❤⚘⚘

اللهم عجل لولیک الفرج 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

من به دلیل مشکلات مالی زیاد و برآورده کردن نیازهای بچهام، ختم قرآن به نیت حوائج و هدیه به اموات و چله های مختلف رو انجام میدم. باهرمبلغی که در توان شماباشه🙏

«اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه»

من به دلیل مشکلات مالی زیاد و برآورده کردن نیازهای بچهام، ختم قرآن به نیت حوائج و هدیه به اموات و چله های مختلف رو انجام میدم. باهرمبلغی که در توان شماباشه🙏

یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

۵

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱