2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 27 پست

منم الان برا سقط خوابیدم بیمارستان دفع شد خودم دیدمش طفلی امو😢😢😢

فردا میرم سونو ببینن چیزی مونده یا نه

اصلا نترس دوستم خدا بزرگه هر چه زودتر برو بیمارستان بستری شو منم دوس نداشتم بیام بیمارستان ولی بهتره حواسشون بهت هست سرم میزنن بهت از خونه بودن راحتتره 

ان شالله به همین زودیا تاپیک بارداریمونو میزنیم😍😍😍

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان
آره هفته اول زد هفته بعد از کار افتاد تشکیل شده بود

ایشالا دفعه بعدی باردار میشی و نی نی بغل میگیری،من خودم تو هفته دوازده سقط به طور ناکهانی داشتم

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من کورتاژ شدم اصلا ترس و خطر نداره ولی سعی کن طبیعی دفع بشه،ولی اگه تا سه شنبه دفع نشد حتما بر ...

اونوقت کورتاژ شم میتونم سه ماه بعد باردارشم 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
اونوقت کورتاژ شم میتونم سه ماه بعد باردارشم 

اره عزیزم ایشالا بعد سه ماه میتونی دوباره اقدام کنی

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
باردار شدید بعدش

فعلا بخاطر ادامه تحصیلم اقدام نکردم ولی خیلی هارو دیدم که بعد سقط باردار شدن

منم الان برا سقط خوابیدم بیمارستان دفع شد خودم دیدمش طفلی امو😢😢😢 فردا میرم سونو ببینن چیزی مونده ...

عزیزم چند هفته بود؟دلیلشو نفهمیدی؟

ببخشید اواخر نه

ایشالا سه ماه بعد اقدام کن،مطمئنی شوهرت واریکوسل نداره؟

ایشالا سه ماه بعد اقدام کن،مطمئنی شوهرت واریکوسل نداره؟

قبل بارداریم جفتمون ازمایشات کامل دادیم 

برا بارداری بعدی هم دکتر گف قبلش حتما باید بدی یه سری آز

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان
آره

بهت پيشنهاد ميكنم بري پيش دكتر محمد ملكي 

دكتر خودمه بعد از ٤٠ روز ك از سقطم گذشت بود با دارو بقاياي منو دفع كرد و جلو عفونت رحمم رو گرفت

ادرسش بهارشيراز ساختمان بهاره

خدایا آرامشمو از تو میخوام