2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل مواد پیتزا دارم بجز نونش که اصلی😅😅

سیب زمینی پنیری درست کن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
شما به خوراک لوبیا رب نمی زنید ؟!

نه  

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

فلافل

همبر

سالاد الویه با مرغ یا کالباس 

سالاد ماکارانی با کالباس من دوس دارم

شامی

کباب تابه ایی

کوبیده مرغ (توماهیتابه )

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خب سرما خوردن

سوپ،اش رشته

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عدسی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من سیب زمینی آبپز میکنم بعد با گوشت کوب میکوبم یه تخم مرغ و یه قاشق شکر نصف قاشق بکینگ پودر کمی و نصف لیوان آرد قاطی میکنم کف دستم خیس میکنم داخل دستم تخت میکنم وسطش پنیر پیتزا(دلبخواهی دوست نداری نریز) میریزم کرد میکنم میزارم داخل روغن سرخ میشه میدم میخورن عالیه .میتونی داخل تستر یا فر ،هم درست کنی .

میتونی به جای آرد ،آرد نخودچی آرد ذرت ،پودر سنجد بریزی که مقوی بشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)