2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 67 پست
یعنی بهتر میشه ؟!! یا بدتر ؟!!! 😥

نمیدونم پیشگو نیستم 

ولی قطعا اوضاع تغییر میکنه 

ما هم استرس داریم حتی یوقتایی کنترلم رو از دست میدم 

ولی بغیر از زندگی چه میشه کرد 

زندگی تو بکن هر چه پیش بیادتو از قبل هیچ کاری نمیتونی براش بکنی پس زندگیتو بکن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروفایلت عکس جیگری داره . واقعا حس خوبی ازش گرفتم. مرسی 🤗😘

قربونت  

تجربه کردم دیگه😍😍🤣😘

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
البته واقعا لطف خداست که ایشون رو ما داریم. متوکل ترین فرد به خدا همین رهبرمون هستن.

اگر قدرشونو بدانند که خوبه. واقعا رهبری داریم که میلیون ها میلیون از جمعیت کشورها حسرتش رو دارند

اگر قدرشونو بدانند که خوبه. واقعا رهبری داریم که میلیون ها میلیون از جمعیت کشورها حسرتش رو دارند

حق گفتی بخدا.  ما قدر نمیدونیم. انقد که سیاه نمایی رسانه ها گوشمون پر کرده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
فقط جو میدن.دیشب وطن فروشا میگفتن آدینه جمعه ۱۱ مهر حمله میشه.شد؟مدتی بیخیال اخبار شو

چقدر بیشرفن این وطن فروش‌ها. آدم از دشمن بخوره اینقدر زجر نمی‌کشه که از زخم خنجر خودی می‌کشه.

خیلی دلم میخواد بزنمشون اونقدر که صدای سگ پهلوی بدند.

نمیدونم پیشگو نیستم ولی قطعا اوضاع تغییر میکنه ما هم استرس داریم حتی یوقتایی کنترلم رو از دست میدم و ...

الهی بگردم. پس فقط من نیستم که داغون میشم از استرس. 

دارم تلاش می‌کنم از اخبار فاصله بگیرم. شاید همین زندگی به روال عادی خودش بزرگترین کمک باشه.

🥰😘دلم خواست بخولمش

😍

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
حق گفتی بخدا. ما قدر نمیدونیم. انقد که سیاه نمایی رسانه ها گوشمون پر کرده

مردم نمی‌فهمند که اگر رهبری نباشه ، انرژی‌شون مسیر داده نمیشه. هر قدر هم راهپیمایی کنند باز هم آنچنان که باید ارزشگذاری نمیشه.

مثل عراق و لبنان و یمن و اردن و خیلی از کشورهای دیگه حتما اروپایی و آمریکایی

فقط جو میدن.دیشب وطن فروشا میگفتن آدینه جمعه ۱۱ مهر حمله میشه.شد؟مدتی بیخیال اخبار شو

اون احمقا که هرروز منتظرن یه چیزی بشه، آخه یکی بگه با بدبخت تر شدن مردم چی نصیبتون میشه؟ مثلا جنگ و قحطی و... عاقبت خوبی داره؟! درسته مردم ناراضین ولی راه رهایی جنگ و... نیست

اسی مطمئن باش تا خدا نخواد برگی از درختی نمیفته من اینو به چشم دیدم، خودتو بسپر بهش بگو تا وقتی خدا مراقبمه هیچیم نمیشه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞