2777
2789
عنوان

قیمت هارو دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 24 پست
برنج هندی یه مدت خوردیم معده درد گرفتیم میایم ایرانی بخوریم جیبمون اجازه نمیدهلواش میخریم قند میره ب ...

شوهرم الان پول داره ولی خیلی بی خیال میگم کلی قیمتش فرق میکنه ولی انکار نه انگار 

گوشیم داغون شدهبا هزارتا بدبختی پول جور کردم برم گوشی جدید بگیرمقیمتا ۱۰۰ برابر شدباز قرض کردم پولشو ...

من بچه بودم بابام اینا میومدن پاک کن رو نصف میکردن با خواهرم😂😂

الانم دیروز یه مادری به بچه هاش میگفت یدونه پاک کن توافق کنید بخرید

میخوام از وسط نصف کنم

اصلا ما باید همیشه سختی بکشیم

فرقی نمیکنه به حالمون 

این زندگی واقعا برام تحملش سخته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این خارجیه طبیعتا گرونه . ما از این برندها نمیخریم سافتلن و اکتیو و همین مارک‌های ایرانی که عموم مردم مصرف میکنن رو منم میخرم . و اونها تا این حد گرون نیستن . 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

خب این خارجیه طبیعتا گرونه . ما از این برندها نمیخریم سافتلن و اکتیو و همین مارک‌های ایرانی که عموم ...

وقتی لکه رو نمی‌برند همین اکتیو چند بار باید استفاده کنی  

به همین اندازه گرون میفته شایدم ببشتر

نه فکر کنم طرفای شما ارزانی

به ماها اثر میکنه فقط

وقتی لکه رو نمی‌برند همین اکتیو چند بار باید استفاده کنی به همین اندازه گرون میفته شایدم ببشترنه فک ...

من که خیلی راضیم از این برندها . هرکس طبق سبک زندگیش خرید می‌کنه شاید شما تو گل و لای و روغن و ... غلت میزنی ولی ما نه نهایتش لباسامون بوی عرق بده و لک خفیف داشته باشه که با یکبار شستشو کاملا پاک میشه . کسی نگفته ارزونیه ولی مارک خارجی همیشه قیمتش دو سه برابر اجناس داخلیه چه دلار ۱۰۰۰ تومن باشه چه ۱۰۰ هزار تومن جنس خارجی برا مصرف کننده ایرانی گرون تموم میشه . منم چاقو نزاشتم‌ زیر گلوت که بیا اکتیو و تست و ... بخر . ولی اینم بدون هرکس خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه . دلت برند خارجی میخواد باید بسازی با گرونیش هم . ارزونی هم نیست همه جا به یک شکل گرونی هست  فقط ما قد جیبمون خرج میکنیم بالا بالا نمیپریم 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

من که خیلی راضیم از این برندها . هرکس طبق سبک زندگیش خرید می‌کنه شاید شما تو گل و لای و روغن و ... غ ...

بله من مهندس شرکتم برای پولم زحمت می‌کشم

لباس هام کثیفه ولی دلم کثیف نیست

من که ان‌شاالله کار می‌کنم بیشترم شده کار می‌کنم 

زندگی رو به سر می‌کنم ولی

خدا به داد شما برسه گرونی کتمان کنید بگید آی نهههه گل و بلبل زندگی ببینیم چی میشه

بچه ات میتونه ماشین بخره؟ خونه چی؟

بچه که روزی رو با خودش میاره اونم به نرخ روز خبر نداشتی ؟؟!!

دیگه کار از کار گذشته 

کسایی هستن خودشون به خواب زدند

خدا به بچه های بی گناه فقط رحم کنه کاش همه بچه ها تو رفاه بزرگ بشند

من که خیلی راضیم از این برندها . هرکس طبق سبک زندگیش خرید می‌کنه شاید شما تو گل و لای و روغن و ... غ ...

امروز گرونی و نبود واسه من هست

ایشالا به حق امام هشتم فردا روزی برای هیچ کس نباشه