2777
2789

یبار سرسری حتما حتما با شامپو ودست میشورم بعدمیندازم ماشین بابقیع جورابم همینکارو میکنم 

چندین بار اب ماشین تخلیه میشه وتو دمای بالا خیلی تمیزترازدس میشوره پس نگران نباشید

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه یه شورت شستن حوصله میخاد؟؟؟؟

ننداز تو لباسشویی

مینی واش بگیر فوقش لباس زیراتونو بنداز

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من هم لباسشویی دارم‌هم‌مینی‌واش یعنی کهنه‌شویی الان فقط با کهنه شویی کارمیکنم ولی تو هردو انداختم وس ...

میگم ضرر ندارع ؟ تمیز میشه ؟ با بقیه لباسا بندازم چی ؟ 

با لباسای همسرم

خدایا خودت هوامو داشته باش 
اخه هر روز عوض میکنم

توهمون روشور سرویس بهداشتی با همون مایع دستشویی من میشورم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من لکه‌های کثیفو میندازم تو کهنه شویی با پودر صابون بچه یا با وایتکس عالی میشوره

منظورم لكه نيست. مثلا خون پريودي. اول با اب و صابون ميشورم بعد تو ماشين ميندارم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

میگم ضرر ندارع ؟ تمیز میشه ؟ با بقیه لباسا بندازم چی ؟ با لباسای همسرم

چه ضرری؟مگه مریضی مسری داری خدای نکرده که از لباس منتقل بشه من فقط لباس زیرشوهرمو‌دوست ندارم‌با مال بچه‌کوچیکم قاطی بشه تنها میندازم‌تو کهنه‌شوییچون بچه کوچیکه خوشم‌نمیاد وگرنه اشکالی نداره 

وای خیلی کار چندشیه 

حتی تنها هم بندازی 

مینی واش بگیر 

اگر نمیگیری لطفا با دست بشور 

یکم تمیز باشید 

تو یه تشت آب پر کن با تاید بخیسون بعد ۳ .۴ ساعت آب کشی کن و تمیز

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

مگه چقد زمان میبره شستنش.

تو حموم موقعی که منتظری اب گرم بشه میشوری تامام..

اسراف هم نمیشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی