2777
2789
اره عزیزم به شدت بده من خودم عمل کردم یعنی مردم زنده شدم وحشتناک سخته

میشه لطفا یکم از عملش بگید اگه قابل گفتنه🙏

من تقریبا یکساله اینطورم دکتراهم هرجا میرم فقط دارو دادن مصرف کردم رعایت میکنم برنامه غذاییمو و... ولی فایده نداشت خیلی میترسم و ناراحتم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطفا یکم از عملش بگید اگه قابل گفتنه🙏من تقریبا یکساله اینطورم دکتراهم هرجا میرم فقط دارو دادن ...

عملش به شدت سخت نمیخام دروغ بگم من لیزر کردم ده میلیون هزینه لیزر شد قبلش هزارتا دکتر رفتم انواع پمادها داد خوب نشدم بیرون زدگی داشتم که لیزرش کرد دکتر گفت حالا راحت شدی وقتی اومدم خونه تازه بد بختیام شروع جیغ زدن های وحشتناک تا چند ماه بعد عمل شروع شد همش توی لگن اب گرم  مینشستم یعنی زندانی بودم توی خونه اصلا تا ماها نمیتونستم راه برم اصلا شلوار بپوشم توی خونه به غلط کردن افتاده بودم اصلا فکر نکنین لیزر راحته

میشه لطفا یکم از عملش بگید اگه قابل گفتنه🙏من تقریبا یکساله اینطورم دکتراهم هرجا میرم فقط دارو دادن ...

هر پمادی زدم هر شربتی خوردم خوب نشد که نشد اصلا قبل عمل نمیتونستم بشینم

خب بعد عمل چطور واسه دستشویی کردن چیکار باید کرد؟اره خیل

موقع دستشویی خیلی درد داشت یعنی از اول هم بد تر شده بود چون لیزر میکنن یعنی اون بیرون زدگی برمیداره وجای زخم باز میمونه یکسره باید تمیز کنی که زخم عفونت نکنه تا زخم خوب بشه چون لیزر بخیه نمیزنن باید خود زخم بسته بشه حالا مدفوع هم میاد از روی زخم رد میشه