فقد چند تا شهر زلزله اومد تو اخبار فوری هم میگن بوده
حالا ملت بی کار و بی عار ما میگن شیراز گفتن تخلیه کنید ،موشک هسته ایه ،جن.گ شده
اگه ملت بخوان به حرف شما زندگی کنن برن بمیرن بهتره چتونه خدایی
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️
بخدا یارو عرضه نداره خودشو زندگیشو جمع کنه پا شده میگه ،گفتن شیرازو تخلیه کنید برو گمشو بابا 😐😂
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍