2777
2789
ببین دیگه بهت توصیه می کنم بری پیش شهزاد مزدرانی از اقوام هستن سفارش تو می کنم پارانویید از امشب اسن ...

لامصب از بس دارو اعصاب ارامبخش مصرف کردی همشم بلدی اینارو خودت بخور 😂😂😂من بجاش میخندم بهت

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@niniyar

نی نی ار لطفا شاتی ک ارسال کردم ببینید چ توهینی کرد مدام به شهر مقدس قم تواین و فحاشی میکنه و ب من و خانوادم

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

@niniyar

ببخشید ک تگتون میکنم اما این کاربر تو تاپیک مدااام به شهر مقدس قم و من و خانوادم تواین و فحاشی میکرد و حرفای رکیک میزنه تو تاپیک کامنتاش هست لطفا ببیند 🙏

حالا شد شهر مقدس ؟؟؟ عجبا

قم بزنه به کمرت برا تک تک توهینات اونجا حرم حضرت معصومه هست بی حیا

حالا شد شهر مقدس ؟؟؟ عجبا

مدام ب جنوبیا و قم و0همه توهین کردی معلومه خاطره خوبی نداری ازشون برو قرصای ارامبخشتو بخور تا سکته نکردی