2777
2789
خودت یه پروف بزار

نمیشه.باید از طرف سایت تایید بشه اول

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زود تایید میشه برای من چند دقیقه طول کشید

شما کاربر خانم هستی.

ولی آقا فرق داره.

منم همین روند رو طی کردم

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

اقا من یه سوال دارم،،دارم با خواستگارم آشنا میشمزیاد دلم‌نیست،،ولی خیلی خوب تو پیام صحبت میکنهمثلا ه ...

نه نمیدونم. ولی یه قاعده ای هست که میگه تا یه مدت مردا داغ هستن بعد یکم سرد تر میشن مگه اینکه عاشقت باشه 😂 شایدم دوست داره بهش دستور بدی 

اقا من یه سوال دارم،،دارم با خواستگارم آشنا میشمزیاد دلم‌نیست،،ولی خیلی خوب تو پیام صحبت میکنهمثلا ه ...

ربطی به پیام دادن نداره شما بنظر من باید بتونی از اصل شخصیتش آگاه بشی.سعی کن بتونی خود واقعیشو بشناسی.وگرنه طرز بیان متفاوته با افکار 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز