2777
2789
عنوان

جرعت حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 73 پست
عکس مکس نباشه جرئت

برو تاپیک بزن از من تعریف کن بگو بدون تو میمیرم قفلم نکن😌🤣

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیقت

بدترین عادتی که داری

من یه دختر تکواندو کارم برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت

۵۰ بار بنویس جرعت ولی جدا جدا

جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

برو تاپیک بزن از من تعریف کن بگو بدون تو میمیرم قفلم نکن😌🤣

از تگ تو تاپیک عن بچه تعریف کنمم؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تجربه خوبی در این مورد تاپیک زدن نداروم 🤣متنش بنویس پی وی بفرست 

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت جرئت ...

دستت درد نگرفت وقتت گرفته شد هدف این بود  

من یه دختر تکواندو کارم برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت

از تگ تو تاپیک عن بچه تعریف کنمم؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تجربه خوبی در این مورد تاپیک زدن نداروم � ...

ایشششششه😒🤣🤣

باشه 

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515