2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😢😢 طلاهامو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 65 پست
از من به تو نصیحت طلاهاتو فقط وقتی بفروش که خواستی خونه بخری یا خونه عوض کنی

عزیزم کار تموم شده تمام طلاهاش فروخته شده دیگه الان اینو نگو قلبش وامیسته بابا 

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب با پول طلا کار راه انداختی.  بهرحال کار ازاد ریسکه دیگه.  به خودت افتخار کن که جسارت د ...

آخه هدیه مامانم بود ازش خجالت میکشم 

بلاخره اونم با سختی خریده بود 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

تنت سلامت کاری که شده نگران نباش منم کلی از طلاهامو برایه خریدن زمین خونه و ساختنش فروختم،الان فقط یه گوشواره از یکی از سرویسام و حلقه دارم علاقه به طلا نداشتم همسرم خیلی دوست داره زن طلا داشته باشه مال من داشت خاک میخورد خوب شد واسه خونه آیندم خرج شد

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
آخه هدیه مامانم بود ازش خجالت میکشم  بلاخره اونم با سختی خریده بود

مامانت حتما به داشتن دختر شجاعی مثل تو افتخار میکنه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
عزیزم کار تموم شده تمام طلاهاش فروخته شده دیگه الان اینو نگو قلبش وامیسته بابا 

چون خودمم تو موقعیت استارتر بودم عزیزم یه هفته بعد عروسیم سر دلسوزی احمقانه طلاهامو فروختم ..اما دیگه هیچوقت اینکارو نمیکنم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

عزیزم مهمترین چیز سلامتیه منم بعدعروسی همه سکه ها وطلاهامو فروختیم برای قسطا الانم شرایطمون سخته شوهرم بیکار شده و مشکلات دیگه ولی خداروشکر سلامتی رو داریم همه چی درست میشه امیدوارباش

خدا همیشه هر کجا با من بوده 

جونت سلامت دوست من دقیقن دم عروسیش نزدیک 12 تومن طلا رو سال 94 مامانش فک میکنه آشغاله قاطی لباساش بوده تو پلاستیک میندازه میره آشغالی دنبالشم رفتن تا کهریزک پیداش نکردن 

میگفت مسئول اونجا میگفت هرشب ی عده اینجان یکی دلار ریخته تو آشغالی یکی سکه یکی طلا

خلاصه میگفت داداشم اینا میخاستن شغلشونو عوض کنن  

عععع ادم بخاطر مال دنیا ک غصه نمیخوره دوستم ... اون موقع صلاح بوده بروختی ... 

چقد خوبه یه وقتایی درد و دل کنی 

بخدا کلی آروم شدم با حرفای بچه ها 

ممنونم که اومدی😘

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
2790
2778
2791
2779
2792