2777
2789
عنوان

ماشین ۲۰۶ یا ۴۰۵

| مشاهده متن کامل بحث + 5888 بازدید | 33 پست
منم همین تو فکرمه این خانوادش همش دنبالمونن جامون نمیشه

اگه واسه جامیخوای ۴۰۵ بخر ,۲۰۶ عقبش خیلی جاش تنگه

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
ماشین ایرانی..فقط سمند گرفتم تا الان.خیلی هم راضیم

داداشم سمند داشت ازش متنفررررم خیلی ماشین گنده ایه نشسته بودم عقب انگار تو چاله افتاده بودم😁😁😁😁

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم سمند داشت ازش متنفررررم خیلی ماشین گنده ایه نشسته بودم عقب انگار تو چاله افتاده بودم😁😁😁😁

خوبه که..هم جاداره.هم بخاطر سنگینیش چپ نمیکنه..

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
 خوب نمیخرن ؟ وای slx که خیلی خیلی خاطر خواه داره کسیم تا حالا ندیدم ناراضی باشه ازش

پس باید راضیش کنم اینو بگیره این قشنگتر از ۴۰۵ هس

خوب نمیخرن ؟ وای slx که خیلی خیلی خاطر خواه داره کسیم تا حالا ندیدم ناراضی باشه ازش

اره ماهم داریم خوبه

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
همسرتون درست میگه بد فروشه همون 405یا پارس یا سمند بخرید رو رنگم دقت کنید هر رنگی فروش نمیره

خودش میگه ۴۰۵ نوک مدادی یا ۲۰۶ سفید 

پس باید راضیش کنم اینو بگیره این قشنگتر از ۴۰۵ هس

slx همون ۴۰۵ مدل جدیده