2777
2789
عنوان

بیاید دعوام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 28 پست
سرد و بی توجه بودبهش گفتم با طلاق توافقی موافقیگفت باشه برو درخواست بدهبعدش دیگه جوابمو نداد

ایخدا بخدا همه دنیا مشکل داره یکی قدر زنشو نمیدونی یکی مثل ما که عشق 5سالمون برای عروسی خودش دعوتمون میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاور راه حل طلاق رو دادهالبته این آدم هم منو نمیخواد

باز تصمیم با خودته

می دونی اگه سر به راه نشد

تصمیم به جدایی گرفتی

خودت رو برای درد سرهای عظیم بعد طلاق آماده کن

که شوکه نشی. 

یه اقایی در ایتا هست سید حسینی

خیلی تعرف دوره های همسرداری ایشون رو شنیدم

اگه می تونی دوره ایشون هم بخر و استفاده کن

بعد تصمیم بگیر.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

سرد و بی توجه بودبهش گفتم با طلاق توافقی موافقیگفت باشه برو درخواست بدهبعدش دیگه جوابمو نداد

خوب کردی اگه سرد هست طلاق میگیری . مثل من بعد از ده سال اقلا پشیمان نمیشی . دقت کن. بررسی کن و دیگه پیام نده مردی که دختری رو دوست داشته باشه براش جون میده طلاق و اینا بهانه هست دیگه خودتو کوچیک نکن من کوچیک کردم خودمو نتیجه ش شده الان و تاپیک های الآنم لطفا قدر خودتو بدون این دنیا پر از آدمهای خوب هست

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ایخدا بخدا همه دنیا مشکل داره یکی قدر زنشو نمیدونی یکی مثل ما که عشق 5سالمون برای عروسی خودش دعوتمون ...

عشق ۵ ساله . خوش بحالت. من ۲۵ سال عاشق یکی بودم عزیزم . 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

خوب کردی اگه سرد هست طلاق میگیری . مثل من بعد از ده سال اقلا پشیمان نمیشی . دقت کن. بررسی کن و دیگه ...

خدا رو شکر مهرش از دلم رفته

تا همین چند وقت پیش کارم فقط گریه بود

و خدا رو شکر که زود شناختمش