2777
2789
دو سه ترم ریاضی محض خوندم، بعدش تغییر دادم لیسانس مهندسی مکانیک گرفتم،

یه راننده تاکسی یبار تو مسیر بودیم گفت من دریل سوخته از دوبی میارم تعمیر میکنم کلی گرونتر میفروشم تو نمیتونی بری تو کار تعمیرات؟تعمیر کولر یا هر چی

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راننده تاکسی یبار تو مسیر بودیم گفت من دریل سوخته از دوبی میارم تعمیر میکنم کلی گرونتر میفروشم تو ...

مگه اینکه برم آموزشگاه فنی حرفه ای ، اونم تا بخوای کارت بگیره زمان می‌بره ، جوانی ما این وسط حروم شد فقط

مگه اینکه برم آموزشگاه فنی حرفه ای ، اونم تا بخوای کارت بگیره زمان می‌بره ، جوانی ما این وسط حروم شد ...

از تو حرکت از خدا برکت

کار تعمیرات عالیه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

دو سه ترم ریاضی محض خوندم، بعدش تغییر دادم لیسانس مهندسی مکانیک گرفتم،

اها درسته، انشاالله کار گیرتون میاد

برید تو دیوار بگردید یا تو سنجش بخش آزمون های استخدامیش شاید کار گیرتون اومد...  ولی در همچین مواقعه ای بهتره برید یه شهر دیگه شاید از این کارایی که جاخواب هم دارن گیرتون اومد

که فقط برای سوختن ساخته شده‌ام‌که بسوزم و بسوزم و بسوزم...💔🚶🏽‍♂️

🫶🏼

باورت میشه تا این سن نتونستیم با یه دختر وارد رابطه بشیم، هر دختری هم سر راهمون بود جواب منفی داد، نه پول نه خانواده درست حسابی ، نه زندگی درست حسابی، بارها به فکر خودکشی افتادم

باورت میشه تا این سن نتونستیم با یه دختر وارد رابطه بشیم، هر دختری هم سر راهمون بود جواب منفی داد، ن ...

من نیز هم...💔

این دنیا ته بی عدالتیه حالا مخصوصا اگه حقتم ضایع کنن و نتونی به حقت برسی🥲💔

دقیقا مشکلاتمون مث همه😅💔

تنها تفاوتمون اینه که من خودم کلا رابطه دوس ندارم

که فقط برای سوختن ساخته شده‌ام‌که بسوزم و بسوزم و بسوزم...💔🚶🏽‍♂️