2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سابقه نداشت اصلاو واقعا خجالت میکشم برم دکترعلائمشو دارم ولی خبری نی

منم همینطور ولی خب اگه تو عمرت نرفتی چکاپ الان استفاده کن برو، واقعا واسه دخترها لازمه

منم دیروز واسه اولین بار رفتم

چون خجالت میکشیدم با دکتر اسنپ حرف زدم، شیما رحیمی

خیلی ناز و مهربونه، نمیذاره استرس بگیری و معذب باشی

یه آزمایش خون و سونو برام نوشت

آزمایش خون که خجالت نداره

سونوگرافی هم اینجوریه که کلا یک دقیقه باید لباستو یه ذره بدی بالا تا شکمتو با دستگاه چک کنه و تمام

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

منم همینطور ولی خب اگه تو عمرت نرفتی چکاپ الان استفاده کن برو، واقعا واسه دخترها لازمهمن دیروز واسه ...

اره واقعا منم شنیدم باید 18 سالگی برا اولین بار رف

چون کسی رو ندارم باهاش برم معذب میشم 

یکی همراهم بود خوب بود 

آخه میدونی دارم اذیت میشم علائمش هست داره اذیت می‌کنه و سابقه هم نداشت

منم الان مثل تو ام حس بدیه 

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

اره واقعا منم شنیدم باید 18 سالگی برا اولین بار رفچون کسی رو ندارم باهاش برم معذب میشم یکی همراهم بو ...

عزیزمممم❤️ اشکالی نداره منم تنها رفتم

تو بیمارستان و درمانگاه آدمای مهربون پیدا میشن که راهنماییت کنن و نذارن بترسی

تو مطب رادیولوژی هم انقدر خانما با رده سنی مختلف برای سرطان سینه و کیست و تومور میان که از کوچیک بودن مشکل خجالت‌زده میشی🥲💔 

هیچ‌کدوم این آزمایشا اصلا حس بدی نداره، همه انقدر درگیر خودشونن که نمی‌تونن درمورد بقیه فکر کنن، معذب نباش گل

یه هفته دیگه صبر کن، شکمتو گرم نگه دار، یوگا تمرین کن، پیاده روی داشته باش اگه نشدی برو دکتر

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

گمونم از فصلهچند نفر اینجوری شدن تو چند روز عقب انداختی

من چهار روزه

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

باید خودم برم یه روز حتماحداقل چیزی باشه آدم زودتر بفهمه بهترع

آره بابا البته که نود درصد مواقع چیزی هم نیست

من یه دوره استرس شدید داشتم، پریودام تا پارسال نامنظم بود، درد در حد زایمان با حالت تهوع هم همیشه همرام بود

گفتم الان برم میگه سرطان داری با هشت تا کیست

هیچی نبود اصلا🫠 استرس نگیر فقط واسه چکاپ بهش فکر کن بوس