خیر سرم فردا صب میخواستیم حرکت کنیم بعد اندی سال مسافرت دیروز پسرم خود ب خود مریض شده ن جایی رفتیم ن کسی امده محیط خونه هواش معمولی سرماخورده کل دیشبو نخوابیده 😑 دماغش کیپ شده بود. دکتر بردم غروب دارو داد میدم بهش شوهرمم صب گفت فعلا وایسیم خوب بشه یهو تب اینا میکنه تو راه خطرناکه. هفته پیشم ی عروسی نزدیک دعوت بودیم یکی از فامیلا دقیقا شب قبلش مرد کنسل شد عروسی. انگار خدا قصد کرده ب افسردگی من
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم خدا رو هم شکر کن نه ناشکری شاید اگر میرفتین اتفاق بدی رخ میداد براتون
چی بگم والا
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
فقط سرما خورده، سختیش هم دیشب بوده، برید سفربینوا اون عروس و دوماد
نبابا پسرم مریض شدنی قشنگ دو هفته پیر ادمو در میاره موند فعلا
منم چند روز پیش میخواستم بریم پارک با پسرم ،تو اتاق داشتم آماده میشدم پسرم اومد تو درو قفل کرد هر کاری کردم قفل باز نشد و نتونستیم بریم،تا شوهرم اومد قفل رو شکست
بنظرم حکمتی تو کار بود که نتونستیم بریم
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤