2777
2789

همکارم نیاد دیگه سرکار تامشکلی پیش میاد ب دوست پسرش میگع زنگ دوست مسرش زنگ میزنه به من منم ناراحتم استرس دادن بهم روحیم بهم رسختن از بس زنگ زدن گفتم شمارم پاک کن از گوشیش نمیخوام رابطم بهم بخوره 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ی واریزی هست داره امروز و فردا می‌کنه هرکی دید پستمو یه صلوات بفرسته لایک کنه براش صلوات میفرستم من. فردا این پولو نیاز دارم

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح شه دخترم بیدار شه یکم شیطنت کنه باهم قهر کنیم اشتی کنیم بازی کنیم کلا دلیل حال خوبم وقتی خواب اینقدر نگاش میکنم تا بیدار شه 

بیدارم میشه میگم بخواب😑😂😂

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

ی واریزی هست داره امروز و فردا می‌کنه هرکی دید پستمو یه صلوات بفرسته لایک کنه براش صلوات میفرستم من. ...

رسید نصف نصف 😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!!