2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 31 پست

انشاالله که مثبت میشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ک هاله نمیبینم. ان شاالله ک بارداری چندروز عقب انداختی؟

هنوز 4روزمونده به موعدم وسوسه شدم بی بیچک زدم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

اصلا اصلا عجله نکن مطمین باش حتی اگه انشالله باشی خیلی خیلی احتمالش کمه که الان نشون بده من خودم بعد ...

مرسی اره عجله کردم 

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

پس عجله کردی ان شاالله ک بارداری عزیزم بی بی چک من بعد۵روز مثبت شد

چقدردیر

من خودم دیر بی بی چک زدم چون ماه اول اقدامم بود بی خیال بودم احتمال نمیدادم باردارشده باشم

خداروشکر انتطترخیلی بده من مشکوک به اندوهستم اینماه هم نشه باید برم سونوو.. .

من بعد از ۶دقیقه شد

برای من بعد از10مین الانم کاملا خطش مشخص شده ولی احتمال زیاد کاذبه چون دیر پررنگ شد

برای من بعد از10مین الانم کاملا خطش مشخص شده ولی احتمال زیاد کاذبه چون دیر پررنگ شد

دو روز دیگه بتات دو برابر میشه باز امتحان کن

اگه حامله باشی نشون میده

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
دو روز دیگه بتات دو برابر میشه باز امتحان کن اگه حامله باشی نشون میده

امروزبازبی بی چک زدم کاملا منفی فکر کنم دیروزی خراب بود...

بی بی چکم بازم هاله توهمی خخخ انداخت

بعدازخشک شدن این شکلی شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز