شنوخانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 3180 عنوان برای شفای مریضان🌹🌹🌹 51 بازدید | 6 پست ام یجیب بخونین دوستان هرکی خوند یا اعلام کنه یا لایک🌹🌹🌹 لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون 1404/07/10 | 01:30 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50021 ۱۴بارر از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6517 #ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج #أَمّن یجیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ و یکشِفُ السّوءَ اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
شنوخانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 3180 ۱۴بارر به امید حاجت رواییتون و شِفای تمام مریض ها🌹🌹🌹 لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
شنوخانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 3180 #ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج #أَمّن یجیبُ ... اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب (س)اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهمالهی آمینخدایا شکرتبه امید حاجت روایبتون لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50021 به امید حاجت رواییتون و شِفای تمام مریض ها🌹🌹🌹 انشالله حاجت روایی گرفتاران 🤲🤲 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
شنوخانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 3180 انشالله حاجت روایی گرفتاران 🤲🤲 الهی آمین لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون