سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ضامن قلابی هم مگه داریم؟ضامن که میبری اول ازش استعلام میگیرن
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
از همکارات کسی نگفتی ؟؟از هر جایی ضامن ببری معتبره دیگه اینش مشکل داره مشکل اینجاست طرف میگه چون ...
گفتم حتی کفتم کسی ضامن شه منم ضامن اونها شم به دخترای مجرد مثل خودم پیشمهاد دادم یکیشون کلا نمبدونمچرا گفت اوکب شد میگم جواب نداده انگار خواستکارشم نه هیچ کس هیچ کس دلم میخواد از این گروه های همکاران بزنم بیرون وقتی کسی بدرد من نخوره
از همکارات کسی نگفتی ؟؟از هر جایی ضامن ببری معتبره دیگه اینش مشکل داره مشکل اینجاست طرف میگه چون ...
دقیقا ما هم واسه وام ازدواجمون طرف دوبار وام ازمون سفته گرفت
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
گفتم حتی کفتم کسی ضامن شه منم ضامن اونها شم به دخترای مجرد مثل خودم پیشمهاد دادم یکیشون کلا نمبدونم ...
تو این دوره و زمونه واقعا میترسن ضامن بشن، منم یکی از برادرام کارمنده میگه هرچقدر پول بخواین خودم بهتون میدم ولی ضامنتون نمیشم
بابا خودش تو دیوار یکی زده من از این ضامن قلابی ها هم نیستم بعضباشون گوری مدرک میسازن بانک هم نمیفمه بعد چند ماه بفهمن میندارزنت زندان والا یکی تو دیوار نوشته بود