2789
عنوان

شیو بدن

186 بازدید | 15 پست

جایی هس بدن رو شیو کنن مثل جاهایی ک اپلاسیون میکنن  اگر هس بگین تا بگردم تو شهر خودم پیدا کنم  منظورم اینه شنیدین همچین خدماتی ارایه بدن 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

یعنی چی؟

یعنی دیدی بدن پول میدی اپلاسیون میکنن پول بدی شیو کنن من عینکی ام‌شیو خیلی تمیز سختمخ برا قبل لیزر گفته حتی ی تار مو‌نباشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یک هفته قبلش برو اپیلاسیون کن

اصلا سه ماه قبل لیزر نباید مو از ریشه کند

یک هفته قبلش برو اپیلاسیون کن

دیگه امیدوارم. خودم خوب اصلاح کرده باشم خیلی سخت ی تار‌هم. نمونه چون دید نداره

دیگه امیدوارم. خودم خوب اصلاح کرده باشم خیلی سخت ی تار‌هم. نمونه چون دید نداره

اره بخدا منم رفتم واسه ی تار مو گفت نمیشه نزد واسم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

اره بخدا منم رفتم واسه ی تار مو گفت نمیشه نزد واسم

اره میگن دستگاه خراب میشه من رفتم خداروشکر‌خوب اصلاح کرده بودم ولی خیلی درد داشت