2777
2789
عنوان

سیسی ها بیاین😂💔

314 بازدید | 28 پست

قرار با مادرشوهر جان اینده بریم بیرون امروز استرس گرفتمم شدیددد نمیدونم چرا😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من با مادر زن رفتم استرسم نداشتم 

#الکی‍ 

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عادیه این موضوع بخاطر هیجانته

به خدا دستام می لرزهه😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من رفتم تو قرار اول بهم گفت من هنوز جوونم بچه دار نشين🦦🚶‍♀️‍➡️اميدوارم برا تو اوكي باشه🤍

ای بابا💔🥲

مرسیی قلبم

به خدا دستام می لرزهه😂💔

پارتنرتم هس؟

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

پارتنرتم هس؟

نه گفت بیام مامانش گفت نه میخوام با عروسم برم بیرون😂💔منو میکشه به خدا😂

نفس عمیق بکش ارامش خودتو حفظ کن نری جلو زنه دستات بلرزه ها با اعتماد بنفس باش

چشمم🥲✌🏻

آفرین عزیزم یجوری باهاش برخورد کن که دلش برات بره

ممنونم عزیزمم حتما 🥲🤍

منم جای تو باشم استرس میگیرم اونجا هم گند میزنم عروسی منتفی میشه 😂😂💔💔

🤣🤣💔