2777
2789
عنوان

کاش یه هم بازی برای دختر منم بود😔فارس زبانه کسی باش بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 112 پست
خب بد اومدن شما از ترکا چه ربطی ب بنده خدا داره؟!داره شهری زندگی میکنه ک ترک زبانن، طبیعیه ک ترکی بل ...

باور کن میخاستم ترکی یاد بدم ولی چون خیلی کوچک بود و توی دوزبانه گیر کرده بود من ترکی

جو خانه فارسی همینم باعث شد دیر به حرف بیوفته همین الانشم شاید 20درصد بلد باشه صحبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه متاسفانه فرهنگشون خیلی بده ک اینجور رفتار میکنن

یکم حرف پیچیده و کلا دو سه تا کوچه بالاترم میدونن من طلاق گرفتم

چند باری دخترمو دعوا کردم طرف کسی نره چون میره بهش محل نمی دن اعصاب من خراب میشه

باور کن میخاستم ترکی یاد بدم ولی چون خیلی کوچک بود و توی دوزبانه گیر کرده بود من ترکیجو خانه فارسی ه ...

ببین ی بچه یه سالشه سریع زبون باز میکنه یکی 5 سالشه هنوز غلط غلوط میگه، آدم‌ها فرق دارن، شما فقطططط باید تکرار تمرین تکرار تمرین، اقلا نگو ضعیفه فلانه عقب بکشی، برعکس باید بیشتر تلاش کنی تا یاد بگیره،  روتین تو خونه ترکی حرف زدن تو بیرون ترکی حرف زدن رو انجام بده ،حالا خونه بابات میری فارسی یاد میگیره،  اینجوری شاید طول بکشه اما حداقل وقتی مدرسه رفت دیگه اونجا مشکل زبان نداره بتونه با همکلاسی هاش ارتباط بگیره ب آینده فکر کن

یکم حرف پیچیده و کلا دو سه تا کوچه بالاترم میدونن من طلاق گرفتمچند باری دخترمو دعوا کردم طرف کسی نره ...

نه دعوا نکن، بزار تلاش کنه برای ارتباط اجتماعی، من خودمم روابط بالایی ندارم، و زود اعصابم خورد میشه ولی جلو بچه رو نمیگیرم،  باشه بازی کنه قهر کنه اشکال نداره، دوست پیدا نکنه میگم با خودت بازی کن، با خودت خوش بگذرون ،برو کیف کن

شما هوشت خوب بوده دختر من متوجه نمیشهمن از خدامه هم فارسی بلد باشه هم ترکی ولی وقتی نمی تونه یاد بگی ...

چه ربطی داره خانم

بچه ها تو این سن سه چهار زبانع میشن

فرانسوی و انگلیسی و فارسی رو باهم یاد میگیرن 

بچت الان وقت زبان اموزیشه یاد میگیره 

بعدم عزیزم برو سرکار پولدر بیار نمیشه که تا ابد بگی وضع مالیم خوب نیست

ببین ی بچه یه سالشه سریع زبون باز میکنه یکی 5 سالشه هنوز غلط غلوط میگه، آدم‌ها فرق دارن، شما فقطططط ...

کلا خونه بابام زندگی میکنم همه باهمیم

باشه باش ترکی هم تمرین میکنم لاقل متوجه اطرافش بشه

فداتشم عزیز دلم خدا قوت بهت چشم درسته خیلی وقتا افسرده میشم و باخودم گریه میکنم و کم میارم ولی بازم ...

امیدوارم بهترینها نصیبت بشه ولی اگ امکانش هست سعی کن کار کنی مستقل بشی دیگ مجبور نباشی ب کمک کسی و اینجوری خیلیرمستقل و امیدوار و قوی میشی