یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاهو پیچ و ریز کردم یکم البته توی دستور اصلیش کاهو نداره ولی من ریختم خیار و گوجه تربچه را هم متوسط خورد کردم لابلای انها پنیر صبحانه مکعبی ریختم با یکم مغز گردو و کنجد پاشیدم روی همش سرکه بالزامیک و روغن زیتون زدم خیلی خوشمزه بود
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مىدانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مىدانید ایران احداث کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مىدانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى ام اس در جهان است؟۷-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مىدانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است۹-آیا مىدانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مىدانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
از اون زرشک پلو مجلسیا درس کن....با نهایتا کوبیده...ولی سعی کن سفرت بیشتر با سبزی و سالاد و ماست پر کنی و تزئین کنی...یا دیس برنجت با زعفرون خاص تزئین کن..تا سفرت رنگ و رو دار تر بشه
آره واقعا معلومه بهشون خوش میگذره خداقوت شیرینی ها هم بی نهایت خوشگل و وسوسه کننده ن
ممنون شمابمن لطف داری،فدای محبتت عزیزم
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"