2777
2789
عنوان

شهید مغفوری

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 73 پست
ممنون آبجی گلم سلامت باشی انشالله ..انشالله. محتاجیم به دعا. ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی🌹🌺🌹❤️🪻

ممنون عزیزم لذت بردیم 

خودم خیلی خیلی عصبی ام میخوام نذر شهدا کنم

اصلا میخوام اسماشون داشته باشم با خودم همراه کنم

من هم واقعی نمی‌دونم شاید هم درکش برای من سخته.... ولی من احترام میزارم بگن هست میگم هست

درسته حق داری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنون عزیزم لذت بردیم خودم خیلی خیلی عصبی ام میخوام نذر شهدا کنماصلا میخوام اسماشون داشته باشم با خو ...

آره عزیزم حتما نزر کن انشالله که جواب میگیری من میگم میون این ۴۰ شهید بالاخره یکی هم شده جوابما میده 

سالم موندن پیکر رو قبول میکنم ولی قرآن خواندن رو از لحاظ علمی میگم قابل باور نیست پسر عموی مادرم شهی ...

عزیزم معجزه یعنی فرای علم

علم ما محدوده، چون عقلمون ناقصه

عقل کل خداست.

شهید محمد معماریان به خواب مادرشون میرن مادرشون پاشون درد میکرد، یه پارچه سبزی به پای مادرشون تو خواب میبندند

مادرشون از خواب بیدار میشن و میبینن اون پارچه بسته شده به پاشون، و پاشون هم خوب شده

این رو علم چطور اثبات میکنه؟

بیماری که با ویلچر و حال بد میره حرم امام رضا(ع) و شفا میگیره با پای خودش میره خونه، این رو علم چطور میتونه توجیه کنه؟

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببینید همه اینها تفسیر داره منم چیز زیادی نمی‌دونم ولی دقیقا منظور از زنده بودن زنده بودن مادی این ج ...

پس تفسیرش رو بخونید خواهر

اگر میخواید من براتون بنویسم

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

این رو قبول میکنم ولی اون رو نه

الان که بیرونم

اما رفتم خونه و اگر یادم موند، یه معجزاتی تعریف میکنم که به اذن الله از شهدا دیده شده